2777
2789
عنوان

قارچ پوستی توروخدابیایین

105 بازدید | 8 پست

۲۵روزپیش سه تالک قهوه ای یه طرف گردنم ویه لک بزرگ قهوه ای یه طرف دیگ افتاداولش مهم نبود لکهاهاله قهوه ای ک روش دون دون سفیدیکم میسوزه ومیخاره دکترمیگه قارچ درسته؟دوسه روزپمادکلوتریمازول میزنم پس چرااثرنمیکنه شماچی میزدین

من باشگاه میرفتم قارچ گرفتم زمان می‌بره خوب بشی اما خیلی درگیر درمان شدم ..صابون گوگرد گرفتم زدم ..شامپو بدن ضد قارچ و سرکه سیب و زردچوبه میزدم ...مدام حمام میکردم و لباس و حوله واینا رو‌مدام میش ستم و ضد عفونی باسرکه سیب واینا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۵ سال درگیری بود انواع شامپو و پماد و صابون رو استفاده کردم در نهایت الان دو سه ساله یه راه پیدا کردم اونم مصرف نوره است خدا رو شکر دو سه ساله مشکلم حل شده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
یکماه هرروزپمادمیزدی؟هرچندساعت

مال سه سال پیش طبق دستور پزشک بود پماد زدم فقط یاد اول میرفتم حموم با صابون گوگرد روی بدنم می‌کشیدم مال من پاهام و دستام پ کتفم بود چون ورزشی بود تقریبا کل تنم بود ریز بود و خارش شدید داشت ...بعد از حموم میومدم حسابی با حوله تمیز خشک میکردم بعد حوله رو میذاشتم داخل کهنه شور با سرکه و پودر بش وره بعد که خوب خشک کردم از اون محلول سرکه و زردچوبه که درست کرده بودم با پنبه رو بدنم می‌زدیم بعد رو یک پارچه دراز می‌کشیدم لخت تا خشک بشه بعد میزلشتم مدت طولانی بمونه و بعد مجدد دوش و همون برنامه بعد پماد میزدم کلا درگیر بودم اتاق و وسایلم از خانواده جدا کردم چون مسری هست

فقط زودتر برو دکتر قرص و پماد ساختنی استفاده کن من پماد روم تاثیری نداشت پماد ساختنی زود خشکشون کرد خیلی زود تو کل بدنت پخش میشه من چن ماهی درگیر بودم درحد خارش شدید و زخم های بزرگ و درد زیاد دارو استفاده میکردم چن وقت بعد دوباره برمی گشت ولی چن روزی مداوم از عنبر نسا استفاده کردم کامل خوب شد ک خودمم باورم نمی شد