2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سال ۹۹تو دفترچه یادداشت گوشیم نوشته بودم شوهرم چه ملاکایی داشته باشهامسال که نامزد کردم تقریبا هم ...

منم نزدیک۱۵روزه می‌نویسم خیلیم امیدوارم و رهاسازی میکنم بنظرتون معمولاچن مدت بعدممکنه اتفاق بیوفته

منم نزدیک۱۵روزه می‌نویسم خیلیم امیدوارم و رهاسازی میکنم بنظرتون معمولاچن مدت بعدممکنه اتفاق بیوفته

نمیدونم ولی بهش فکر نکن دیگه من مینویسیم و بهش فکر نمیکنم مثلا نوشتم من تا پایان فلان ماه یا اوایل فلان ماه نامزدی میکنم دقیقا ۴ماه نامزدی کردم

نوشتم فلان تاریخ عقد میکنم دقیقا روز اخر ماه عقد کردم

🥲♥️

💍♥️

نمیدونم ولی بهش فکر نکن دیگه من مینویسیم و بهش فکر نمیکنم مثلا نوشتم من تا پایان فلان ماه یا اوایل ف ...

من تاریخ نامزدی وننوشتم،امانوشتم برای مثال تاتابستان سال آینده ازدواج میکنم اینطورم ممکنه؟؟

من تاریخ نامزدی وننوشتم،امانوشتم برای مثال تاتابستان سال آینده ازدواج میکنم اینطورم ممکنه؟؟

اره بابا مثلا به فرض من نوشتم اخر تیر یا نهایت اوایل مرداد

اینطوری مینویسم

💍♥️

الانم نوشته بودم بهار برم سر خونه زندگیم که پسر برادرشوهرم امروز فوت شد😔🖤دیگه فکر نکنم بشه

💍♥️

الانم نوشته بودم بهار برم سر خونه زندگیم که پسر برادرشوهرم امروز فوت شد😔🖤دیگه فکر نکنم بشه

ععع متاسفم اشکال نداره گلم همین ک به خواسته تون رسیدی ومیخایین ازدواج کنین کلی ارزشمنده