2777
2789
عنوان

الان از شدت گوگولی بودن غش میکنمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست كن براش گناه داره ميتوني جاى پنير پيتزاى عادى پنير پيتزاى رژيمى بزني چربى نداشته باشه

درست میکنم الان پنیر پیتزا و قارچ تو اسنپ سفارش دادم منتظرم بیاره واسم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اسی بازم از کاراشون بگو

به بار دعواشون شده بود ماذربزرگم به قهر خونه رو ترک کرد اومد خونه من😂من و شوهرم مردیم از خنده 

بعد بابابزرگم نیومد دنبالش مادربزرگم گفت پاشید منو ببرید خونم زشته خودم برم🤣

به بار دعواشون شده بود ماذربزرگم به قهر خونه رو ترک کرد اومد خونه من😂من و شوهرم مردیم از خنده بعد ب ...

واییی😂😂😂😂😂😂ببین خیلی خوبن خدا حفظشون کنه ینی خیلی باحالن از ناراحتی بغص داشتم وای کاراشونو میگی میخندم

بازم بگو

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اره شایدم واقعا نازیلا میخواد😂

پیتزا هم دوس دارن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الهی😍😍😍تروخدا درست کن بخورن اخه80سال داره طفلی گناه داره حسرت غذا تو دلش بمونه خدا حفظشون کنه برا ...

اره درست میکنم 

بابام و عمم خیلی اذیتشون میکنن سر غذا خوردن ولی من هرچی واسه خودمون درست میکنم یه بشقاب میدم اونور انقدر حال میکنن😂بهم میگن تو بهترین نوه ای 🤣بخاطر غذاااا

اره درست میکنم بابام و عمم خیلی اذیتشون میکنن سر غذا خوردن ولی من هرچی واسه خودمون درست میکنم یه بشق ...

الهی😍😍😍خوب میکنی عزیزم خدا خیرت بده بذار لذت ببرن از زندگی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
واییی😂😂😂😂😂😂ببین خیلی خوبن خدا حفظشون کنه ینی خیلی باحالن از ناراحتی بغص داشتم وای کاراشونو میگ ...

عزیزمی خدا نکنه بغض کنی❤️

خیلی متفاوتن از بقیه پیرمردا و پیرزنا .کلا دوتا بچه دارن و همیشه به مسافرت بودن جوونی هاشون ولی هرسال بازم خودشون دوتایی میرن مشهد بعد میان تعریف میکنن که تو حرم فیلم بازی کردیم و الکی مثلا پامون پیچ خورده که بهشون ویلچر بدن🤣هرررر سال این کارو میکنن 

یبار بهشون گفتم فیلمم بازی نکنید بخاطر سن و سالتون ویلچر میدن بهشون بر خورد🤣🤣 خادم های حرم دیگه میشناسنشون

درست کن توروخدا والا منم دلم الان نازیلا خواست😂

پاشو بیا اینجا سه بسته لازانیا خریده به همه میرسه😂انگار میخواسته نذری بده