2777
2789
عنوان

خدایااااا من چرا اینقدر تنهاااااام😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 31 پست
الان تقسیم ارث کردن به همه دادن ب جز تو ؟

ن نکردن ولی خودش اسمی میگه اره پسرم زحمتم کشیده فلان ملک ک 10 میلیترد قیمتشه میدم به اون بعد مسگه من فرق نمیذارم میگه به تو هم 1پنجم اون چیزی ک ارزشش اینه میدم با ملی منت و ب اسم مساوی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اخه پگع مادر خودت نیست والا زن باباهام اینکار نمیکنن

دقیقا همش از بچگی میگفتم مادرم نیست

اخرین بار رفتم با مریه ازش خوتهش کردم گفتم واقعا اگه مادرم نیستی بگو ببین اینقدر مظلومانه گفتم ک. نگو بعد رفتنم نشست پای فیلم تازه بهن بگم شاد هم بود ملا ناراحتیمو میبینه شاد میشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

😐😐

ببین ردانیه اصلا نرمال نیست علناذخر فرض میکنه هنه رو 

مثلا این خونه رو بابام کلی با مارگر ساخت میگه ن برادرت با پول خودش ساخت حالا پسرش 40 سالشه نون خنر بابامه بخدا خرجشو همش میدن مفت میخنره میخوابه هاااا حالا بگی اینجوری نیست بدجگر مقتبله ب مثل میکنه و لج میکنه 

روح روانش مشکل داره بنده خدا دست خودش نیست

اره دقیقا یجوریه روانیه بدجور ذاتش خرابه یکی هست روانیه ذاتش خوبه این ذانش شیطانیه

مثلا خونه رو ابام با کارگر و بنا ساخت بعد پسر لاشیش خیلی حیله گره میرفت فقط وایمیساد بالا سرشون بعد میومد میگفت کارگرا میگفتن تو چقدر خوبی هیچیکی برای مادرش ازین کارا نمیکنه تگ فرشتهدای تین ملک. خودته ن ماترت مادذت باید بدتش ب تو فک کن

اینم دقیقا همین حرفا تو کلش میگفت اره این حق داددشته دادذشت به گردن ما حق داره

تو بگو جیکار کنم من فقط نمران حقمم

ببین بنظرت جیکار کنم بخدا عقلم به جایی صد نمیده راجب همه جیز میتونم راه حل پیدا کنم الی راجب این 

اصلا یجوریه چندش اوره رفتارش 

علنا خر فرضت میکنه بشدتتت ینی از وقتیم میرفتم میگفت اره من فلان جی دادم من چقدر خوبم هرجا میرم میگن مادری تو نمونه هست تو تکی بچهذهات باید عنتم بخورن

چی بگم والابا ی بزرگتر صحبت کن که مادرت ازش حرف شنوی داره بگو اون بهش بگه

کسی نیست همه رو باهام بد کرده اصلا نمیدونم چرا ادمایی ک هرروز جویای حتلم بودن تا این فهمید ک بهم زنگ میزنن بخدا قسم تز فرداش کسی دیگه زنگی نزد خودمم زنگ زدم. جوابمو عمدی نداد

چی بگم والابا ی بزرگتر صحبت کن که مادرت ازش حرف شنوی داره بگو اون بهش بگه

دیگه میگفتم برم یه دعای محبت بگیرم درحالی ک اصلا تو این خطا نیستم 

عجب ادمیه

ببسن عین شیطانه و بس

پسرشم بشدت حسوده بشدت

خیلیم رو. موخش کار میکنه همش 

اصلا میگم نکنه این براش دعا گرفته ک مامانم فقط چشمش اینو ببسنه بخدا خیلی مشکوکه همه چیز 

اصلا هیچی عادی نیست

اینم بگم یه دوست داره پسره لاشی ک همش تو کار دعا گرفتنه دوستش میگم اینم رفته یه دعایی چیزی گرفته 

چونمیشینه میگه فلانی گفت این ارث حق توعه اصلا به دخترا ک کسی ارث نمیده این همون حرف میشه ملکه ذهنش حالا هرکی بیاد بگه دخنرت خوب پسرت بد این جبهه میگیره و از پسرش دفاع میکنه 

خودشم. ادم. نرمالی نیست جالبهههه ک میگه من ذره ای بین بچه هام فرق نذاشتم ینی فرقش چشم همه رو در اورده اما این اینجگری میدونه

مثلا برای جهاز من وایمیساد این پسرش اوکی بده همه چیزو ارزون ترین برداشت