2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم چرا بچم خوب نمیشه

411 بازدید | 36 پست

بچم یه سالشه نزدیک یه هفتس اسهال استفراغ داره دکتر بردیم دارو داد بهتر شد اما باز بعد چند روز بدتر شد به شدت بیرون روی داشت اسهالش ابکیه آبکی بود  باز بردیم دکتر سرم زدن اما اصلا فرقی نکرده آب بهش میدم یا اسهال می‌کنه یا استفراغ بچم پوست استخون شد 😭😭😭عصری میبرمش آزمایش بگیرم ازش خدا کنه کارش به بستری نکشه دق دارم میکنم 

دعا کنید براش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا کمکت کنه عزیز دلم 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خاکشیر با یه تیکه یخ بساب یه مقدار عرق نعنا و آب سرد بریز روش بده بخوره. فقط چون زیر 2سالشه از خود خاکشیر نده. اجازه بده ته نشین بشه. هربار دفع داشت میتونی از این بدی بخوره. معمولا بعد یکی دوبار اسهالش تموم میشه.

کته ماست بخوره

نبات داغ بخوره

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

دختر من شش ماهش بود مثل دختر شما اسهال استفراغ شدید با هیچ دارویی خوب نشد یک هفته بستری بود بارم افاقه نکرد تو بیمارستان ندام بالا میاورد تا آخر یه دکتر متخصص اطفال پیدا شد گفت شیر خشک AL110باید بخوره خیلی سخت گیر میومد ولی پیدا گردبم دو روز خورد خوب شد خداروشکر

شما هم از بستری کردن بچه نترس خدایی نکرده آب بدنش کم میشه عوارض بدتری داره

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃