2777
2789
عنوان

چرا خدا با من و شوهرم ابنحوری کرد

370 بازدید | 20 پست

سه ساله آزگار شوهرم آمپول میزد به امید اینکه از بیضه هاش نمونه برداری کنن اسپرم پیدا شه ای وی اف کنیم 

اما همونم نبود 

دلسرد شدم از زندگی دلم میخاد بمیرم با عشق با شوهرم ازدواج کردم درسته بچه همه چی نیس ولی من بدون بچه چطور زندگی کنم هیچ امیدی ندارم دست و دلم سست شده 

همش گریه میکنم شوهرم میگه برو طلاق بگیر به پای من نسوز 

اما من میگم بیا بریم دنبال اسپرم اهدایی شاید از این راه بچه دار شدیم حیفه زندگیمون بهم بخوره 

دلم خیلی شکسته زندگی برام تموم شده الان مرده متحرکم‌

هیچکس منو درک نمیکنه می‌دونم شمایی که این تاپیک و میبینی شاید پیش خودت منو مسخره کنی درکم نکنی ولی من نوشتم تا آروم شم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اینو میدونم خدا بخواد حله

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

عزیزم فکر کنم تخمک اهدایی داریم

اسپرم اهدایی تو ایران فکر نکنم قانونی باشه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

تنهامیتونم ازخدابرات ارامش بخوام خداکمکت کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

درکت میکنیم عزیزم و خیلی ناراحت شدم برات
ایشالا خدا نگاهتون کنه و زندگیتون سبز بشه
نمیشه از پرورشگاه بیارید؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

وا 

اینهمه آدم بدون بچه دارن زندگی میکنن 

یعنی چی چیکار کنم بدون بچه ، هر کار ما میکنیم، سرکار میریم تفریح میریم مسافرت میریم می‌خوابیم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
امیدوارم خداوند بهتون فرزند سالم و صالح بده

نمی‌ده دیگه اکه میداد که من انقد عذاب نمکشیدم من که بنده خوب خدا بودم  همیشه شکر کردم آزارم به یه مورچه نرسید چرا باهام ابنحوری کرد یعنی اونم دلش میخاد زندگی ما از هم بپاشه