2777
2789

♣️♣️♣🔱🔱🔱

✔سعی کنید تو هفته سه بار مصرف برنج اونم در حد ۵ یا ۶ قاشق داشته باشید نه بیشتر نه کمتر  واصلا اصلا نون وبرنجو حذف نکنید که موجب ریزش مو میشه.

✔مصرف نون رو هم در صبحونه نان سنگگ یا بربری یک کف دست مصرف لواش هم سه کف دست باشه.

✔سعی کنیداز  سبزی ومیوه و آجیل بیشتر برای پر کردن کالری روزانتون داشته باشید 

✔از مصرف پروتئین هم غافل نشوید♦️♦️♦️

✔سعی کنید مصرف کربو هیدارت مثل نان وبرنج وسیب زمینی رو به حداقل برسونید.

✔واز پروتئین مثل تخم مرغ وگوشت مرغ وماهی وروغن بادوم زمینی و حتی خود بادام زمینی هر روز استفاده کنید.

✔هر روز ناشتا مخلوط اب ولرم وابلیمو داشته باشید که قند خون رو کاهش میده.

✔تو هفته سعی کنید بیشتر روزا ورزش داشته باشید.ممکنه بدون ورزشم کاهش داشته باشید ولی اگه ورزش به همراه رژیمتون داشته باشید هم پوستتون خراب نمیشه هم کاهشتون بیشتره.

✔ومهم تر ااااااززز  همشون مصرف آب نباید کمتر از ۸ لیوان باشه،تاکید میکنم مصرف اب تو کاهش♠️♠️♦️♦️خیلی خیلی تاثیر داره.

✔سعی کنید در دوران قاعدگی وتخمک گذاری وزن کشی نکنید❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

💠چای سبزراچگونه بنوشیم تالاغرشویم؟

بهترین زمان2ساعت پس ازصرف غذا

نوشیدن3تا4لیوان چای سبزدرطول روز

به چای سبزتان،آبلیمواضافه کنید

نوشیدن چای+برنامه‌ی غذایی کم کالُری+ورزش منظم☺️

🔰راه حل پس از پر خوری💖💕

🔸وعده بعدی را نادیده نگیرید💫

▪️با خودتان فکر می‌ کنید بهتر روزه بگیرم و وعده بعدی نخورم و یا حذف کنم.باعث می شود دفعه بعد بیشتر تمایل به پرخوری پیدا کنید.بهتر وعده بعدی بخورید به مقدار کم

🔸وعده دوم را سالم تهیه کنید❤️🫴

▪️وعده دوم را هم استفاده کنید اما یک وعده غذایی سالم که هم شما را سیر کند و هم ضرر و آسیب به بدن تان نرساند

🔸برای جبران؛خیلی سنگین ورزش نکنید.🚫❌❌❌

▪️شاید فکر کنید که هر چه سریع تر کالری ‌سوزی انجام دهم و حرکات هوازی را با سرعت به انجام برسانم تا وزن کم کنم واما معده تان آسیب می بیندبهتر زیاده روی نداشته باشید

🔸کمی پیاده روی کنید💥💥

▪️به جای ورزش سنگین بهتر است یک پیاده روی معمولی داشته باشید‌سطح استرس تان کاهش پیدا میکنه و حال تان بهتر میشود و کالری سوزی سبکی هم دارید

🔸آب بنوشید💧💦

▪️آب باعث می شود که سدیم اضافه از بدن شما دفع شود

🔸خودتان را سرزنش نکنید😒🫴🙏

▪️با سرزنش کردن خودتان می‌ خواهید خود را تنبیه کنید اما انجام این کار حس منفی به شما می دهد❌❌

🌟نوشیدن چای سبز🌟

(چند دانه هل هم به چای اضافه کنید که دشمن چربی شکم و پهلو)

🌟بیشتر خوراک و خورش و آش و سوپ جات مصرف کنید به جای نان و برنج💫💫

🌟شب ها خوردن کربوهیدرات محدود کنید عزیزانم!! 💓

🌟استفاده از ادویه جات:📣💌

دارچین(کاهش قند خون)

فلفل قرمز( چربی سوز قوی)

زنجبیل(کمک به فعالیت معده)

دانه خردل(افزایش متابولیسم بدن)

🔴افزایش تعداد وعده های غذایی😎

(با حجم کم غذا)

🔴از بشقاب کوچکتر و چنگال به جای قاشق استفاده کنید🍽✔

🔴سعی کنید هر لقمه رو که میل میکنید حداقل 25 بار بجویید🤌🏻✔

🔴وعده های صبحانه یا شام رو به هیچ عنوان حذف نکنید🚫❌

🔴روزانه حدود نیم ساعت پیاده روی کردن یا زومبا تو خونه عالیه👏💪💪💪💪

آیا حذف کردن نان و برنج از رژیم غذایی کار درستی است❓

✍️...اکثر افرادی که دارای اضافه وزن هستند برای لاغر شدن به همدیگر توصیه می کنند نان و برنج را حذف کنید چون بسیار نشاسته دارند و اصلا ما به دلیل برنج و نان "چاق" هستیم.

✍️...باید بدانید که برنج دارای ویتامین ب، آهن و روی هست که برای سلامت "پوست و مو" لازم است و از ضعف و بی حال شدن بدن جلوگیری می کند. همچنین "نان" هم ارزش سیری بالایی دارد. مهم ترین چیزی که همه باید بدانید رژیم غذایی خوب است که از گروه های غذایی استفاده کنید نه اینکه با حذف یک ماده غذایی لاغر شوید.

😍😍😍

🔶کشمش چه فوایدی برای بدنسازی دارد🔶

کشمش مقدار زیادی کربوهیدرات و پروتئین دارد و برای بدنسازی مفید است

از آنجایی که 100 گرم کشمشدارای 2.5 گرم پروتئین، 69 گرم کربوهیدرات، 0.6 گرم چربی و 314 کیلو کالری انرژی است، آن را می‌توانید برای افزایش عضلات مصرف کنید

وهمچنین بجای قند از کشمش میتوان استفاده کرد.

موفق باشید🤗🤗

💪💪چرا آخرین جایی که لاغر می‌شود، شکم است؟❌ 

✨شکم به خاطر عواملی مثل  غلبه سردی,سن، استرس، ژنتیک و سطح هورمون ها آخرین جایی است که کوچک می شود.

😴 به اندازه کافی بخوابید، ميان خواب با کاهش وزن و چربی های شکم رابطه مستقیم دارد👌

در آقايون اندازه دور کمر بیش از  102 سانت

و در خانم ها بیش از 88 سانت چاقی شکمی است.