2777
2789

۶ماهشه تاصب ۴یا۵باربیدارمیشه واسه ی شیر.شیرخشکم دندونومیپوسونه یافقط شیرمادربده برای دندوناش؟اگه شیرخشک خوبه توخواب بهش شیرخشک بدم چون طی روزم گاهی شیرخشک میدم بهش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۲ سال شب تا صبح صبح تا شب شیر دادیم دندونش هیچی نشد

تازه شیر بهترین و سالم ترین غذاس برا بدن 

نمیگن قطره آهن یا واکسنای بدرد نخور  ضرر داره  میگن شیر مادر ضرر داره 

و مردم راحتم قبول میکنن😕🤦

فرقی نداره

شیر شب باعث پوسیدگی میشه

اگه شب‌ها شیرخشک می‌خوره که باید هر چند شب، بیست درصد بیست درصد رقیق‌ش کنین تا برسه به آب خالی، وابستگی به آب هم معمولا زود از بین میره در نوزاد.

اگه شیر مادر می‌خوره که راهی نیست باید یک دفعه کاملا قطع بشه و اگر گریه می‌کنه حدود یک هفته‌ای تحمل کنین.

پسر اول من سه شب گریه کرد، پسر دومم اصلا گریه نکرد، شیر بهش ندادم از همون شب اول گرفت خوابید😂

فایل‌های آموزشی هست روی نت گوش کنین که قلقش دستتون بیاد.

ما ۲ سال شب تا صبح صبح تا شب شیر دادیم دندونش هیچی نشد

اره بخدامامانمم همینومیگه

ولی پسرفامیلمون دندوناش خیلی داغون شدبچه از۲سال دندون پزشکی بردن فلورایدتراپی همش دندون درداخرم۲تای جلوروکشیدن حتی میخواسن بیهشون کنن عصب کشی کنن دکترام همه میگن ازشیرشبه.

تازه شیر بهترین و سالم ترین غذاس برا بدن نمیگن قطره آهن یا واکسنای بدرد نخور ضرر داره میگن شیر ماد ...

خدالعنتشون کنه باواکسناشون ک پریشب تا۶صب بالای سرپسرم بودم تب کردواس واکسن.انقدرم ماشاالله زرنگه ی پاش خیلی دردمیکرداونواصلاتکون نمیدادفقط پای دیگشوتکون میداد..