2777
2789
عنوان

چطورشیرشبوقط کنم برای جلوگیری ازپوسیدگی دندونای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
اره بخدامامانمم همینومیگهولی پسرفامیلمون دندوناش خیلی داغون شدبچه از۲سال دندون پزشکی بردن فلورایدترا ...

اینا همه ب جنس دندون بستگی داره 

پسر منم شبا تا دوسالگی میخورد دندونش سالمه 

ولی اگ میخوای قطع کنی شب ک بیدار میشه برای شیر باید یا بغلش کنی راه بری تا بخوابه یا روی پات تکون بدی 

چندشب ب بعد عادت میکنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
تازه شیر بهترین و سالم ترین غذاس برا بدن نمیگن قطره آهن یا واکسنای بدرد نخور ضرر داره میگن شیر ماد ...

آره بیشتر آهن داغون می‌کنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدامامانمم همینومیگهولی پسرفامیلمون دندوناش خیلی داغون شدبچه از۲سال دندون پزشکی بردن فلورایدترا ...

دیوار کوچیکتر از مادر پیدا نکردن 

و گرنه بیشتر بیماری‌ها از مواد داخل قرص و آمپولاس 

خرابی دندون  از غذای بی کیفیته  میندازن گردن شیر مادر 

اوتیسم از واکسنه  میندازن  گردن  زایمان 

بچه خاهرمم ۱ سال و نیمش دندوناش پوسیدگی داره.

گفته شیر شبو قط کن

تازه شیر بهترین و سالم ترین غذاس برا بدن نمیگن قطره آهن یا واکسنای بدرد نخور ضرر داره میگن شیر ماد ...

دقبقاچطورقدیماک تازه سرلاکوپوره میوه حاضریوخیلی چیزانبودفقط مادرامخصوصاتوروستاهافقط شیرمیدادن حتی قطره اهنوکلسیمو مولتیوخیلی چیزانمیدادن اصلاخانه بهداشت نبودبچه هان دندون خراب داشتن ن کمبوداهنوکلسیم الان بدترشده ادمای قدیمیم ازبچه های این دوره بهتروسالم ترن البته ک مادراشونم خوراکیاشون خوب بوده الان وفتی آبلیموازکاه شده رباآشغال خرجوخوراکاخراب استوخونای همه پوک شده😐

خدالعنتشون کنه باواکسناشون ک پریشب تا۶صب بالای سرپسرم بودم تب کردواس واکسن.انقدرم ماشاالله زرنگه ی پ ...

این بچه طفل معصوم نیم وجبی کبدش کجاس بخواد این مواد رو تجزیه و دفع کنه؟ 

پس فردا خدای نکرده میگن سنگ کلیه یا نارسایی کبد و کلیه داره و تقصیرم میوفته گردن مادر

بچه بیمار میمونه و یه عمر عذاب وجدان بیخودی مادر 

یه بچه دیدم  لگنش در رفته بود  بهش گفتن  مادر زادی لگنش در رفته بود 🥴

فرق‌نمیکنه شیر‌خشک‌ باشه با شیر مادر

باید زمان بین شیر دادن رو‌کم کم‌ زیادش کنی یه کمی صبور‌باید باشی مخصوصا چند روز اول به جای شیر بهش آب بده بغلش نکن که بیشتر لج میکنه بوی شما رو‌بگیره چند شب اول من از همسرم میخواستم بغلش کن‌دورش بده دفعه اول مثلا ده دقیقه معطلش کردم دیرتر شیر دادم دفعه دوم خواست یک‌ ربع معطلش کردم بعد شیر دادم کم‌کم زمانش طولانی‌تر‌کردم لا‌به لا بهش به جای شیر آب میدادم 

دقبقاچطورقدیماک تازه سرلاکوپوره میوه حاضریوخیلی چیزانبودفقط مادرامخصوصاتوروستاهافقط شیرمیدادن حتی قط ...

ب اسم بهداشت بدترین آلودگی ها به خورد مردم داده میشه 

و این ظلم بزرگیه 

جدیدا اینهمه سکته زیاد شده  یه شیر حلال خورده پیدا نمیشه جرأت کنه بگه بخاطر واکسن کرنا بوده  و شرکت‌های مزخرف  ک اونهمه پول بالا کشیدن توبیخ بشن و دیه  مردم بی گناه رو پرداخت کنن

فرقی ندارهشیر شب باعث پوسیدگی میشهاگه شب‌ها شیرخشک می‌خوره که باید هر چند شب، بیست درصد بیست درصد رق ...

آب بدنیست براش شنیدم‌نبایدزیاداب بخوره اگرم مجبوربودیم جوشیده باشه

فرق‌نمیکنه شیر‌خشک‌ باشه با شیر مادر باید زمان بین شیر دادن رو‌کم کم‌ زیادش کنی یه کمی صبور‌باید باش ...

روشتون خوب بوده  اما کاش از 2سالگی به بعد انجام میدادین 

بچه امانت خداست  و تنها ترین راه تغذیه ش شیر مادره   تحریم جایزه آیا؟