2777
2789
عنوان

چطورشیرشبوقط کنم برای جلوگیری ازپوسیدگی دندونای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
ب اسم بهداشت بدترین آلودگی ها به خورد مردم داده میشه و این ظلم بزرگیه جدیدا اینهمه سکته زیاد شده یه ...

خدااززبونت بشنوه دقیقاسکته میکنن ازخونوادش میپرسی میگن توبیمارستان بستریدبودیهوسکته کردخداروشکرماک اون زمان نزدیم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روشتون خوب بوده اما کاش از 2سالگی به بعد انجام میدادین بچه امانت خداست و تنها ترین راه تغذیه ش شیر ...

چرا حس عذاب وجدان میدید؟

شما از دکتر بالاتر هستید؟

چرا فکر‌ کردید یه مادر بدون اطلاع و‌تحقیق دست به هر کاری میزنه؟همونطور که روش انتخابیم درست بوده در مورد اینکه چه سنی شروع بکنم‌هم‌تحقیق کردم و آگاهانه انجام دادم دیگه عصر حجر نیست که، کنتب و اینترنت و دکتر در دسترس همه هست 

اینکار فقط برای جلوگیری از پوسیدگی دندان نیست

بچه وقتی از سن نوزادی در اومد باید خواب شبانه‌اش‌عمیق و‌باکیفیت باشه که رشد کافی داشته باشه 

خوردن شیر شب فقط به پرخوری و بیهوده خوری عادتش میده 

شیر شب فقط برای نوزاد توصیه میشه که دچار افت قند نشه واگرنه بعد از سن نوزادی کودک‌اگر همون مقداری که نیاز داره در طول روز مواد مغذی بهش برسه براش کافی هست

روشتون خوب بوده اما کاش از 2سالگی به بعد انجام میدادین بچه امانت خداست و تنها ترین راه تغذیه ش شیر ...

بعدش هم من تازه متوجه شدم

شما که مرد هستی بیجا میکنی تو‌ بحث‌زنانه شرکت میکنی 

پروفایلت رو‌ اگر اول چک‌میکردم صد سال سیاه جوابت رو‌نمیدادم