2777
2789
عنوان

یه نفر داره ازم سواستفاده جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9302 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم من چون درس میخونم روزه نمیتونم بقیه رو سعی میکنم انجام بدم

مثل جوادجوادی تو سریال بچه مهندس زحمت بکش عرق بریز تا خدا مزد تلاش هاتو یده

به خودم میگم کسی با خوابیدن و تنبلی به جایی نرسیده که تو بخای برسی

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

بغلم میکنه لمسم میکنه کنار گردنمو میبوسه دستاشو میماله به بدنم

هم گناه کبیره ست چون نامحرمه

و اینکه نمیاد بگیرتت

برای خالی کردن شهوتش این کار رو میکنه

مستند صوتی شنود رو از گوگل گوش کن راجبش توضیح داده شیاطین جن و انس

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

برا بدنت ارزش قائل باش این لذت رو میتونی خیلییی بیشترش رو کنار کسی تجربه کنی که واسش ارزشمندی به چشم ...

امثال خود این خانمم کم تقصیر ندارن اگه ایشون همون روز اول میزد تو صورتش اون شخص ادم میشد که ادما ارزش دارن 

#بزرگی نمیبینم جز الله

اسی من همسنتم خودمو به جای تو تصور کردم حتی تصورشم وحشتناکه توروخدا دوستانه بهت میگم از اون کاربیا بیرون هیچی مهمتر از عزت نفس انسان نیست حتی خدا هم‌میگه کرمنا بنی آدم ولی تو اگه به این مردک این اجازه رو بدی که دستمالیت کنه عزتت رو میبری زیر سوال نیاز جنسیت طبیعیه ولی عزیزم ما حیوان نیستم که اینجوری برطرفش کنم این لذت نیست بخدا به خودت بیا دختر

اسی من همسنتم خودمو به جای تو تصور کردم حتی تصورشم وحشتناکه توروخدا دوستانه بهت میگم از اون کاربیا ب ...

ولی قبل از اینکه بیای بیرون از کار حتما یه مشت تو دهنش بزن تا حالش جا بیفته یا اگه میتونی اسپری فلفلی تو چشاش بزن خلاصه بچزونش 🙏😏

امثال خود این خانمم کم تقصیر ندارن اگه ایشون همون روز اول میزد تو صورتش اون شخص ادم میشد که ادما ارز ...

درسته ماهم بهش گفتیم 

خیلی چیزا باید از بچگی یاد داده بشه 

بالاتر هم براش کامنت گزاشتم از ۴سالگی تا ۱۰ سالگی مورد آزار جنسی قرار میگرفتم اما به کسی نمیگفتم و الان که بیست سالمه هنوز روحیم سرش خرابه 

اینم ۱۹ سالشه وقتی ۴۰ سالش بشه میفهمه چقد بچه بوده و نباید اجازه داد گرگ ها وارد حریمت شن

برگشت به آزادی🕊

تصور اینکه تو ذهنش فک کنه دارم ازم استفاده میکنه حالمو بهم میزنه🥲

حتما تصور میکنه شک نکن.این اشغالم میاد خاطراتشو تعریف میکنه و ب اون زنا میخنده ک وای چ خرابن زنا دست کردم تو ... خانمه چقد کیف کرده بود نمیدونم بو فلان میداد ال بود بل بود

من حیفم میاد برا تو بعد خودت نمیگی حیف از من؟

به روی خودش نمیاره قشنگ هدفش معلومه کثافتمن مشکلم کثافت بودن اون نیس اونو قبول دارممشکلم خودمم که چر ...

خب ی آدم درست درمونی پیدا کن ک دستمال کاغذی بقیه نباشی و کمبودات برطرف بشه

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

یعنی چی چه ربطی به ازدواج داره

چون مشخصه نیاز داری به رابطه ی درست که از این کارا لذت نبری

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن