2777
2789
عنوان

یه نفر داره ازم سواستفاده جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9253 بازدید | 155 پست
یه قسمتی از فروشگاه دوربین نداره دقیقا همون جا اینکارا رو میکنه

عزیزم مگه میشه دوربین اونجا رو نگیره؟

مواظب خودت باش‌ 

تند باهاش برخورد کن 

هیچییی از آبرو و سلامتت مهم  تر نیس

قوی!منتظر معجزه! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خانوادمم خیلی گیرن خیلی اذیت میکنن در حالت عادی چه برسه این اتفاقا بیفته

ببین هممون تو این سن دوس داریم این حس ها رو ولی اون داره تو محل کار با آبروی تو بازی میکنه بعدا چیزی شد اون خودش و میشوره تمیز و پاک میکنه میگه خوب اگه ناراضی بود اعتراض میکرد اون خودش میگفت آدم بده خودت میشی 

مواظب خوشگلیت باش

خب تو نرو همون قسمت.

عزیزم نمیشه اصلا

سرویس توی انباره اون قسمتی که ورودی در انباره که چسبیده به سطح فروشگاه همون قسمت که میخوام رد شم برم میاد وایمیسه اونجا😶

ببخشید لالی نمیتونی جیغ بزنی هوار کنی؟ فقط ی فروشگاه زنجیره ای تو شهر هست ک بری کار کنی؟ ببخشید دو ر ...

گفتم که ته دلم انگار خوشم اومده😭و خیلی بدم میاد از این حس

از خودم متنفر میشم همش

عزیزم نمیشه اصلاسرویس توی انباره اون قسمتی که ورودی در انباره که چسبیده به سطح فروشگاه همون قسمت که ...

چون میگی خودتم خوشت میاد هر کسی هر راهی بگه یه بهونه میاری .من باشم یه بار همچین تهدیدش میکردم که جرات نکنه از کنارم رد بشه.شما هم اگه از عواقب کارت میترسی باید سفت جلوش وایسی

عزیزم نمیشه اصلاسرویس توی انباره اون قسمتی که ورودی در انباره که چسبیده به سطح فروشگاه همون قسمت که ...

سرویس برو مغازه اطراف یا مسجد سنگین تری. چرا ازدواج نمیکنی؟؟؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
گفتم که ته دلم انگار خوشم اومده😭و خیلی بدم میاد از این حساز خودم متنفر میشم همش

عزیزم بگم یه چیزی بدت بیاد ولی مهم نیست چون شاید روت اثر کنه به این کار میگن ور رفتن با هم نه عشق . یه کاریه که حتی حیوونام نمیکنن...

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن