من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره خانوادمم خیلی گیرن خیلی اذیت میکنن در حالت عادی چه برسه این اتفاقا بیفته
ببین هممون تو این سن دوس داریم این حس ها رو ولی اون داره تو محل کار با آبروی تو بازی میکنه بعدا چیزی شد اون خودش و میشوره تمیز و پاک میکنه میگه خوب اگه ناراضی بود اعتراض میکرد اون خودش میگفت آدم بده خودت میشی
عزیزم نمیشه اصلاسرویس توی انباره اون قسمتی که ورودی در انباره که چسبیده به سطح فروشگاه همون قسمت که ...
چون میگی خودتم خوشت میاد هر کسی هر راهی بگه یه بهونه میاری .من باشم یه بار همچین تهدیدش میکردم که جرات نکنه از کنارم رد بشه.شما هم اگه از عواقب کارت میترسی باید سفت جلوش وایسی
عزیزم نمیشه اصلاسرویس توی انباره اون قسمتی که ورودی در انباره که چسبیده به سطح فروشگاه همون قسمت که ...
سرویس برو مغازه اطراف یا مسجد سنگین تری. چرا ازدواج نمیکنی؟؟؟
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
گفتم که ته دلم انگار خوشم اومده😭و خیلی بدم میاد از این حساز خودم متنفر میشم همش
عزیزم بگم یه چیزی بدت بیاد ولی مهم نیست چون شاید روت اثر کنه به این کار میگن ور رفتن با هم نه عشق . یه کاریه که حتی حیوونام نمیکنن...
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن