2777
2789
عنوان

خیلی دلم از دوست پسرم گرفته 😭

513 بازدید | 51 پست

من خیلی ازش کم توقعم بخدا هیچ وقت ازش نخواستم یه بار ناهار بریم رستوران یا برام کادویی بی مناسبت بگیره یا تا حالا تو این ۳ سال برام یه گل نخریده 

امروز میگم بریم کافه میگه نه حتی مثل همیشه گفتم من سهم خودم رو میدم ولی گفت پول ندارم

من قبول دارم خانواده پولداری نیستن اما ماشین داره می‌تونه یکم تو اسنپ کار کنه روزی یه ساعت منو ماهی یه بار نه اینکه سهم منو بده هر کی سهم خودش رو بده و بریم کافه یا مثلا خیلی دلم گرفت واسه یلدا یه شاخه گل هم بهم نداد😭 بعد همش میگه رابطه بقیه رو با خودمون مقایسه نکن 😭😭

انسان باشیم همین

دیگه یه شاخه گل قیمتش زیاد نیست ایشون طرز رفتار درست رو نمیدونن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوای چیکار همچین دوست پسریو

اتفاقا پسرایی که خانوادشون زیاد پولدار نیست از همه بیشتر واسه دوست دخترشون خرج میکنن

درسته تو رابطه همه چی خرج کردن نیست ولی خب این شاخه گلا ادمو میتونه خیلی خوشحال کنه

دیگه یه شاخه گل قیمتش زیاد نیست ایشون طرز رفتار درست رو نمیدونن

همش میگه من پول ندارن من نمیتونم بگیرم خب من مگه چی میگم نگفتم که مثل بقیه کلی پول خرج کنه تا حالا تو این سه سال یه شاخه گل به من نداده😭😭

انسان باشیم همین

بعضی آقایون مردونگی تو وجودشون نیست. پسرهمسایمون از دبیرستان با یکی دوست بود و از همون موقع رفت سرکار. حدود 22_23 سالگی سریع عقد کرد خونه رهن کرد براش و الان عروسیشونه. بچه نیست که دیگه طرفت اگه واقعا بخوادت و تو فکرت باشه میره کار میکنه خرجت میکنه. 

الان ۳ سال با این دوست بودی ،رو چه حسابی بوده؟؟!!!!چقدرر خودتونو دوست ندارین

😭😭😭😭😭دوسش دارم الان امروز دوستام با دوست پسراشون بعد امتحان رفتن کافه منم دلم خواست برم گفت نه😭😭 

انسان باشیم همین