2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دولتی ای؟

چرا ترم یک به فکر انصراف افتادی هنوز خیلی چیزا که رو تصمیم گیریت تاثیر بذاره رو ندیدی...

بنظر من حیفه...به هرحال پرستاری هم یه مهارت پول ساز می‌تونه باشه درسته خیلیییی سخته ولی خب ارزشش رو داره

هم از نظر جایگاه اجتماعی بالاتر 

هم اینکه مدرک و مهارتش خیلی بدردت میخوره اگه کاربلد باشی

گول اینکه میگن درآمدش کمه هم نخور...همه چی به خود آدم بستگی داره

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

سالن را همیییشه می تونی باز کنی   ولی پرستاری را  نمی تونی قبول بشی   حتی اگه علاقه هم نداری مدرکش را بگیر  بعد می تونی کاراهای بوتاکس و زیبایی را انجام بدی   بعد برای بیمه و بازنشستگی هم  خیلی خوبه    سالن زدن خیلی آِینده تضمینی نداره و استهلاک شغلی بالایی داره

دولتی ای؟چرا ترم یک به فکر انصراف افتادی هنوز خیلی چیزا که رو تصمیم گیریت تاثیر بذاره رو ندیدی...بنظ ...

نه ازادم نمی‌دونم احساس میکنم خوشحال نیستم باهاش 

فضاش غمگینه 

از طرفی چون دارم پول میدم حیفم میاد هزینه اضافی کنن خانوادم بلاخره دارن از خیلی چیزاشون میگذرن

سالن را همیییشه می تونی باز کنی ولی پرستاری را نمی تونی قبول بشی حتی اگه علاقه هم نداری مدرکش ر ...

ازادم مدرک بگیرم هزینش خیلی میشه که باز کنارش سالنم باز کنم 

از طرفی طرحم دارم بخام تموم کنم سی میشم

ازادم مدرک بگیرم هزینش خیلی میشه که باز کنارش سالنم باز کنم از طرفی طرحم دارم بخام تموم کنم سی میشم

خب همون طرح حقوق بهت میدن و یه مقدار جبران میشه   حتما هم که بیمارستان نمیری  این همه مرکز بهداشت و درمانگاه هست  محیط خوب هم هست .  ببین من زمانی که همسن تو بودم آزاد مامایی قبول شدم و نرفتم  چون منم فکر هزینه و محیط را کردم   دوستم دقیقا مامایی آزاد خوند   اونم علاقه نداشت   بعد رفت ادامه داد ارشد را تغذیه خوند  الان برا خودش مطب تغذیه زده .  تو با پرستاری نهااایت که هیچی نباشه می تونی مربی یهداشت مدرسه بشی    در آِینده برای بچه هات خوبه   آخه سالن را هر زمان که راده کنی می تونی بزنی   الانم در کنار پرستاری  برو مدرک سالن هم بگیر  .  من حتی مدرک آرایشگری هم گرفتم  ولی کار نکردم  چون همین ی ذره که برای مادر و خواهرام رن و اصلاح می کنم کمردرد می گیرم

میشه بگی چرا میشه قانعم کنی خوشحال نیستم با پرستاری محیطش بده کثیفه از طرفی دوستام سالن دارن روز ب ر ...

شما حساب کن لیسانس پرستاری بگیری هر جا بری کار داری حقوق داری بدون اینکه بخوای هزینه کنه شما میتونی تو محیط،تمیز کار کنی تو اسناد پزشکی تو قسمت ناظر بیمارستان که میشن کار اداری 

کار سالن داری هم هزینه داره هم فرسودگی و دردسر 

الحمدلله رب العالمین ...
نه ازادم نمی‌دونم احساس میکنم خوشحال نیستم باهاش فضاش غمگینه از طرفی چون دارم پول میدم حیفم میاد هزی ...

فضاش که غمگین هست

حالا بری کارآموزی بیمارستان اصل عمو میفهمی..

من اولین بار که رفتم بیمارستان اصلا یه حال عجیبی بودم

انگار دور از جون یه کسی ام رو از دست دادم

ولی عادت می‌کنی...

چیزای قشنگم داره

مثلاً وقتی برات دعاهای قشنگ میکنن

وقتی کارت رو عالی انجام میدی استادت ازت تعریف می‌کنه

وقتی هرجا میری بهت احترام میذارن

ولی خب مثل هر شغل دیگه ای یه سری بدی ها هم داره دیگه

نمیشه اجتناب کرد از این موضوع

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌