2777
2789
عنوان

خیلی دلم از دوست پسرم گرفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 51 پست

به هم بزن باهاش این مطمئن باش ازدواج کنیم کاری برات نمیکنه .مگه یه شاخه گل چقدر پولشه؟این برات ارزش قائل نیست.بعد هم زن کم توقع نباس در حد توان شریکت ازش توقع داشته باش وگرنه می‌ره برای بقیه خرج می‌کنه.

پول نداره‌چرا موندی

واقعا‌موندم چجوری با آدمی که‌از‌پس خرج خودش بر نمیاد‌میرید تو رابطه...

تموم‌کن بره ها کی الان به‌بی پول‌نگاه‌میکنه...۳سال‌مگه میشه هیچ کاری نکنه هرماه یارانش جمع‌میکرد یه کافه میشد...

کافه‌مگ چقد میشه نهایت بشه۶۰۰تومن نمیگم هرماه هر۳ماه‌نمیتونه ببره یا یه‌گل۲۰۰تومنی نمیتونه‌بخره به‌چه دردی میخوره

اون حتی دونگی هم نداره وای....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دوسش دارم خسیس نیست تنبل نمیره یکم کار کنه

خسیسه تنبلم هست سرکارم نمیره.. حداقل درس بخونه برا کنکور یچی بشه.. اینهمه میگن خسیس ولش کن حرف خودتو میزنی میگی دوسش دارم اینجوری دوروز دیگ خودت تو زندگی اسیر میشی وگرفتار.. زندگی فقط عشق وعاشقی نیس که نون وپول میخاد.. اگه بازم حرف خودتو میگی که دوسش دارم دوسش دارم دیگ چرا راه حل خواستی 😑

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
والا ملت شوهراشون که بهشون متعهدن این کارو نمیکنن چه توقعی از دوست پسر داری

شوهرا مردم براشون خونه و ماشین و طلا میخرن والا

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم اگه واقعا پول نداره که بی عرضه س و اصلا و ابدا ارزش ادامه دادن نداره و اصلا نمیتونم با این کنار بیام که حتی شما پول غذا یا کافیه خودت رو خودت حساب میکنی برام خوشایند نیست 

موضوع دوم اینکه اگه پول داره و برای تو پول نداره و خرج نمیکنه که خسیسه و بازم حیف یه ساعت باهاش موندن 

چجوری میتونه بنزین بزنه بیاد کافه ولی دنگ شما رو نمیتونه حساب کنه 

مشخصه تربیت درستی نداره و شمام الویتش،نیستی