2777
2789
عنوان

لطفا آقایان متاهل بیاین مهمه

196 بازدید | 21 پست

سلام ببخشید میشه لطفا از تجربه هاتون در این زمینه راهنمایی کنین؟

چجوری با مردی که از بچگی بی مسئولیت و بی نظم تربیت شده برخورد کنیم یعنی چجور حرف بزنیم باعث میشه مرد مسئولیت هاشو سر موقع انجام بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بچه نداری بچه بیار و دوم با مدارا و زبان خوش باهاش رفتار و اول از کاری که خوشش میاد مثل گشت در پارک بخواهید شما راببرد مثلا

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان
اگه بچه نداری بچه بیار و دوم با مدارا و زبان خوش باهاش رفتار و اول از کاری که خوشش میاد مثل گشت در پ ...

درسته ممنونم

ه

همسرم خیلی کار میکنه پول در میاره اما مثلا مسئولیتی مثل به موقع پرداخت کردن قبض ها . اجاره خونه . گرفتن گواهی نامه. خرید بیرون. یعنی فقط باید همش بهش بگی اینجور نیست که خودش پاشه بره دنبال کاراش 

البته خیلی دست.  و دل باز و لارج فقط مسئولیت پذیر نیست

درسته ممنونم ههمسرم خیلی کار میکنه پول در میاره اما مثلا مسئولیتی مثل به موقع پرداخت کردن قبض ها . ا ...

خوب کلاهتون را بیندازید بالا من فکر کردم اهل کار نیست خدا را شکر اهل پول در اوردن است و نیز دست و دل باز شکر همین ها خیلی خوبه قدرش را بدانید که مشگل اکثر خانوادهها کار نکردن و پول در نیاوردن مرد است  البته اون مورد شما درسته  کم کم درست میشه ولی فعلا با این اوضاع مردهای زیادی مشکل فکری و کاری و افسردگی دارند

خوب کلاهتون را بیندازید بالا من فکر کردم اهل کار نیست خدا را شکر اهل پول در اوردن است و نیز دست و دل ...

خداروشکر خب من خیلی دوس دارم شوهرم منظم باشه و با صداقت که همین دو تا خصلت بد ر

و توی پدر و مادرش همیشه میبینم خیلی سختمه میخام هرجور هست تغییر کنه البته نمیخوام از زندگی زده بشه فقط این اخلاقای بد رو تغییربده

خوب کلاهتون را بیندازید بالا من فکر کردم اهل کار نیست خدا را شکر اهل پول در اوردن است و نیز دست و دل ...

ببخشی مزاحم شدم یعنی چجور میشه ا

ونقدری تشویقش کنم که به خودش تکون بده و بلند بشه و روی خودش کار کنه البته میگن تغییر مرد سخته

خداروشکر خب من خیلی دوس دارم شوهرم منظم باشه و با صداقت که همین دو تا خصلت بد رو توی پدر و مادرش همی ...

یه چیز دیگه بگم چون زیاد کار میکنه شاید خسته بشه و دیگه دل و دماغ  کار اضافی را نداشته باشه  و یا فکر کنه بقیه کار با بقیه است البته مشگل شما در مقایسه با افراد جامعه زیاد نیست و بهتر در این مورد با یک مشاوره با تجربه صحبت کنید

ببخشی مزاحم شدم یعنی چجور میشه اونقدری تشویقش کنم که به خودش تکون بده و بلند بشه و روی خودش کار کنه ...

از لحاظ اوقات دل خوشی و سرگرمی براش بیافرینید مثل مسافرت گردش در پارک و یا از سرگمی که خووشش میاد و هزار کار دیگه در ضمن از لحاظ میزان افسردگی و غیرو.. بررسی لازم بدون اینکه بهش بر بخوره اقدام کنید با مشاور البته زیاد جدی نگیرید موضوع را تا نکنه کار را خرابتر کنید

درسته ممنونم ههمسرم خیلی کار میکنه پول در میاره اما مثلا مسئولیتی مثل به موقع پرداخت کردن قبض ها . ا ...

مگه اینجام مردی هست ک متاهل باشه ابنجا باشه فک نکنم باشه اصلا...همین ک کاریه خداروشکر باز خوبع میتونه کار کنه و پول در بیاره ..دیگه یکی از اول ی جور خاص بار بیاد تغییر دادنش سخته ...با جدیت باهاش حرف بزنیید تا ب خودش بیاد ی سری کارها و مسولیت ها رو دوش آقایونن ..ولی باز چیزی  واسه نگرانی نیست ک بعضیا مشکلات بزرگ تری دارن

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602