2777
2789
عنوان

لطفا آقایان متاهل بیاین مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست
ممنونم از وقتی که گذاشتی داداش

خاهشششش

حالا ی چیزی بگم مادرم ب پدرم گفت برو مایع دسشویی بیار رفته بود ظرفشویی آورده بود 😅😅😅شوهرتون تنها نیس

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی اگر شما جای همچین مردی بودی چجوری تشویق میشدی بلند بشی به وظایفت عمل کنی با چه حرفی با چه رفتار ...

یه مدتی شاید این عادتو نتونه بزاره کنار تا وقت بچه دارشدن که بفهمه مجبوره مسئولیت داره یه مرد بیکار ارزش نداره توخانواده وجامعه بهش اینو بگو بازبون خوش ولی اگه چن بارگفتی ونفهمیدباهاش سرد رفتار کن اما حرف جدایی رو نباید یه خانوم به زبون بیاره که مرد بفهمه زنش دوسش نداره درجا قبول میکنه حتی اگه بخوادش چون غرورش میشکنه بگو که باهم اگه شد کار کنیم این حرف هم غیرت داشته باشه  به خودش میاره 

یه مدتی شاید این عادتو نتونه بزاره کنار تا وقت بچه دارشدن که بفهمه مجبوره مسئولیت داره یه مرد بیکار ...

ممنونم داداش سرد یعنی چجوری مثلا سر سنگین رفتار ‌کنم اما قهر نکنم جواب میده؟

ممنونم داداش سرد یعنی چجوری مثلا سر سنگین رفتار ‌کنم اما قهر نکنم جواب میده؟

خواهش میکنم پسرای تنبل توخانواده زیادی تحویلش گرفتن حمایت کردن که تنبل شده وگرنه میزد توگوشش خودش میرف دنبال کارش مرد مگه خونه میشینه