2777
2789

منظورم اینکه شما از کی تکونهاشو حس کردید

من دوسال پیش یه بارداری داشتم که ازهشت هفته تودلم مثل حباب نبض میزداما ۱۶ هفته ازدستش دادم

الان نه هفته وپنج روزم ولی هیچی حس نمیکنم...

خیلی میترسم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هفته خیلی زوده عزیزم 

من از ۱۵ هفته حس میکردم 

الهی نی نی به سلامت بیاد بغلت🤗🤲

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

۲۸ هفته

🙄😐😐😐

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نه هفته خیلی زوده عزیزم من از ۱۵ هفته حس میکردم الهی نی نی به سلامت بیاد بغلت🤗🤲

سلامت باشید

اره میدونم زوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
۱۵ هفته و ۳ روز

وای چه دقیق یادتون مونده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی

چی بگم والله یه جورایی خنده داره برام😬😅

زیر 15هفته اصلا قابل حس کردن نیس.یعنی جنین از بدو تشکیل تکون میخورده تو سونو مشخصه ولی ادم حس نمیکنه

بخدا من اون یکی رو ازهشت هفته کامل داخل لگنم حس میکردم

مثل حالت حباب ونبض بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40