2777
2789
عنوان

مامانا وخانومهای باردار نینی ازچندهفتگی تکون خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 22 پست
شما از همون اول ضربه یا همون لگد حس میکردین یا اوایل حرکاتش مثل ماهی بود؟

اوایل مثل ماهی سر سره بازی میکرد البته پسر من فووووق شیطون بود 

به دنیا هم اومد غیر قابل کنترل بود قربونش برم😅

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عجیب بود

عجیب که چه عرض کنم 😁

آقا نباشه صلوااات😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عزیزم اون بخاطر حاملگی بوده و حرکات روده اشتباه گرفتی چنین چیزی اصلا امکان نداره

آره حالا وقتی تکون بخوره میفهمه اونا اصلا تکون نبوده😁

بخدا من اون یکی رو ازهشت هفته کامل داخل لگنم حس میکردممثل حالت حباب ونبض بود

منم فکر میکردم حرکته به دکتر گفتم گفت نبض خودته خون‌رسانی زیاد شده فکر می‌کنی حرکته تا 17 18 هفته هیچکس نمیفهمه