2777
2789
عنوان

مرد متاهل ازم خاستگاری کرد بیایذ

454 بازدید | 42 پست

بچها توروخدا میشه راهنماییم کنید صبح دم دمای صبح یا به عبارتی صبح خواب میدیدم عیده و ...تو یه جای خیلی شلوغ همه آشنا نوه عموم که متاهله و پارسال عقد کرد ازم خاستگاری کرد حلقه در اورد خیلیم عاشق هم بودیم تو خواب بدبخت شدم تعبیرش چیه بقران خیلیییی استرس گرفتم میخام برم درس بخونم نمیتونم یجوری شده😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوابه دیگه عزیزم واقعی که نیست برو درستو بخون

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

الان بهش حس پیدا کردی نه😂 من خودم  اینجور خوابا میبینم نهایت حسش تا24ساعته

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

الان بهش حس پیدا کردی نه😂 من خودم اینجور خوابا میبینم نهایت حسش تا24ساعته

نه بابا حس چیه تازه روم نمیشه دیگ تو صورتش نگاه کنم😂💔

خودم یکی دیگه رو دوست دارم 🌚😂