2777
2789
عنوان

راه اینکه شوهرامون بعد از بچه دار شدن بزارن سرکار بریم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 45 پست
میگی دونفر کار کنن آینده بچه عالی میشه، درسته ولی شما فعلا الانِ بچه ات رو دریاب که به شما و حضور و ...

پس خودم چی 

تو خونه بمونم افسرده میشم

راستی بچه ندارم برا آینده میگم 😅

چقدر عجیبه من ۱۸ سالمه ولی هم سن ها من حاضر نیستم بخاطر یه بچه از خودشون بگذرن 

تا حالا فکر کردین فقط مرد بعد از ازدواج و بچه پیشرفت می‌کنه ولی مادر فقط پرستاری بچه  یعنی کلا حس میکنم ازدواج سمه الان تو این تاپیک مطمئن شدم

یه کنکوری خسته ))💔🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ندارم عزیزم دارم برا آینده رویا پردازی میکنم 😅مامانم با جون و دل نگه میداره.... میتونم پرستار ب ...

باید هم برای پدر هم مادر اعتدال باشه، مادربزرگ و پرستار غریبع، پدر مادر نمیشن

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
خب پس خود زن چی میشه یعنی قشنگ بعد ازدواج باید خودشو بذاره کنار؟

من اینو نگفتم

یک زن باید اول کارهای خودشو انجام بده مثل تحصیل و اینا

در وقت مناسب بچه بیاره

بعدم بیشتر وقتشو صرف تربیت فرزند کنه

در کنارش به خودشم اهمیت بده مثل ورزش و کلاس و تفریح

اما نه اینکه همیشه نصف بیشتر وقتشو کنار بچش نباشه

اینطوری تربیت بچه از دس در میره حتی اگه مادرت نگهش داره

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
چقدر عجیبه من ۱۸ سالمه ولی هم سن ها من حاضر نیستم بخاطر یه بچه از خودشون بگذرن تا حالا فکر کردین فقط ...

متاسفانه تو ذهن ما خانما نهادینه شده مدام از خود گذشتگی داشته باشیم

بخاطر همینه خیلی از زنا تو زندگی مجبورن خیلی چیزا رو تحمل کنن چون استقلال ندارن

من خودم مادرم 1شاغل بود هیچیمم نشد خیلیم مستقلم

متاسفانه تو ذهن ما خانما نهادینه شده مدام از خود گذشتگی داشته باشیمبخاطر همینه خیلی از زنا تو زندگی ...

دقیقا یجا خواندم بچه های که مادرشان شاغل هستند مستقل تر هستند نسبت به بچه های که کل شبانه روز مادر کنارشون بوده 

خدارشکر این تفکر داره از بین میره  اصلا دلیلی ندارد مادر نابود بشه و پدر هی تو کارش رشد کنه یکی از کاربر ها نوشته مادر بره باشگاه و کلاس خب مگه وقت میشه با بچه اگه بخوای واقعا کنارش مگه اینکه کارت بذاری کنار دلت به ورزش خوش باشه تهشم بچه سرت منت بذاره 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

منم موافقم

هرکدوم اینا نباشه یه جای زندگی میلنگه ، شغل به جای خودش بچه به جای خودش

چه بسا خانمای خانه داری که کل وقتشون صرف قر و فر و تفریح میشه و اصلا واسه بچه بدبخت مادری نمیکنن

و چه بسا خانمای شاغلی که تمام وقت آزادشون رو واسه بچه میذارن و نمیذارن کمبودی حس کنه

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

دقیقا یجا خواندم بچه های که مادرشان شاغل هستند مستقل تر هستند نسبت به بچه های که کل شبانه روز مادر ک ...

تربیت درست باشه فرقی نمیکنه مادر شاعل باشه یا خونه دار 

اینکه فکر میکنید بچه های مادرای خانه دار وابسته و لوسن درست نیست ..

اتفاقا بین بچه هایی ک مادر شاغل دارن خلاء احساسی بیشتره و سعی میکنن با پول و چیزای ک دوس داره پرش کنن معصل لوس شدن هم بیشتر میشه..

همش ب تربیته .. اینقد شاغل و خانه دار نکنید ...

خب مرخصی زایمان نهایت ی سال بچه یه ساله از اب و گل در اومده است؟

بله

من حاضرم نصف حقوقمو بدم  برای آسایش فرزندم اما اون نصف روز و به کارم برسم 

ما زنا هم آدمیم و حق داریم پیشرفت کنیم

بخدا تو کشور های پیشرفته 90 درصد روششون همینه 

الان من خودم مادر شاغل بود نه بی ترتیب شدم نه عقده ای کاملا مستقل شدم

بخدا بزارنم وسط بیابون، تو چاه، من یه راهی پیدا میکنم برا برگشتن 😅

به مادرم افتخار میکنم 

تربیت درست باشه فرقی نمیکنه مادر شاعل باشه یا خونه دار اینکه فکر میکنید بچه های مادرای خانه دار وابس ...

بله کاملا درسته

شاغل يا خانه دار بودن فقط یه انتخابه 

هر دوشم سخته 

بلهمن حاضرم نصف حقوقمو بدم برای آسایش فرزندم اما اون نصف روز و به کارم برسم ما زنا هم آدمیم و حق دا ...

پایین تر نوشتم گلم 

مهم تربیته ..

بقیه کاربرا هم چیزای خوبی نوشتن 

یکی گفته بعضی مادرا خانه دارن همش فکر قرو فرو ..

یکی هم شآغله ولی تمام تایم خالیشو با بچه اس ..

من خودم شخصا از شاغل بودن خوشم نمیاد ولی به تصمیم شما و خیلیای دیگه احترام میزارم . خیلی از دوستام شاغلن =) 

به نظرم شوهرتون نگرانه و حقم داره تا حدودی با چیزایی ک ادم تو جامعه میبینه ..

خیالشو راحت کنید . مطمعن بشه ک شمای مادر بیشتر از اون دلسوز بچه این حتما اجازه میده 

تربیت درست باشه فرقی نمیکنه مادر شاعل باشه یا خونه دار اینکه فکر میکنید بچه های مادرای خانه دار وابس ...

من خودم مامانم خانه دار خودم حس میکنم اینو وگرنه دشمنی ندارم  همشون زحمت میکشند بیخیال 

من فقط چیزی رگفتم که بیشتر دیدم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
پایین تر نوشتم گلم مهم تربیته ..بقیه کاربرا هم چیزای خوبی نوشتن یکی گفته بعضی مادرا خانه دارن همش فک ...

بله عزیزم درسته. 

هنوز بچه نداریم. ممکنه نظر همسرم عوض شه

من همسرم همیشه از کار کردن من غول ساخته بود تو ذهنش اجازه نمی‌داد 

من تونستم نظرشو تغییر بدم الان میبینه هیچ خللی تو زندگیمون پیش نیومده بلکه بهتر شده چون من سرزنده ترم، حتی بهم مشاوره راجب شغلم میده

یا حتی تحصیلمم مخالف بود الان خودش منو میبره دانشگاه 

منظور اینه مردا گاهی از یه چیزایی غول میسازن تو ذهنشون ما نباید کوتاه بیاییم