2777
2789

شما بعد زایمان راحت میتونستید بشینید و راه برید؟چند وقت بعد زایمان سرپا شدین؟ برگردین عقب سزارین و انتخاب میکنید یا طبیعی؟ خوبی و بدی زایمان طبیعی چیه؟ آدم بعد زایمان طبیعی سرحاله یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزای اول بخاطر بخیه راحت نمیتونی بشینی بیاد ی کم تقریبا لم بدی یا با زاویه بشینی 

سرپایی بعد از زایمان 

بله چندماه دیگ هم قراره دوباره طبیعی زایمان کنم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اخه چرا ادم باید زایمان طبیعی کنه

از اول خلقت همین بوده 

آدم الکی الکی خودشو زیر تیغ جراحی نمیندازه،بدن آدم ی نعمته  

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
روزای اول بخاطر بخیه راحت نمیتونی بشینی بیاد ی کم تقریبا لم بدی یا با زاویه بشینی سرپایی بعد از زایم ...

امضات 😂😂😂 منم حس میکنم از وقتی اومدم تو نی نی سایت اعتقاداتم قوی تر شده🤣

روزای اول بخاطر بخیه راحت نمیتونی بشینی بیاد ی کم تقریبا لم بدی یا با زاویه بشینی سرپایی بعد از زایم ...

برام سواله رد جوش رو بدنت نمونده.یکم پاهاتون باز کنید دردتون نمیگیره؟؟؟

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

هردودردسرای خودشوداره....اگه توطبیعی بخیه بخوری اصلاتایه مدت نمیتونی راحت بشینی زنداداشم اینجوری بود....من خودم دوتاسزارین داشتم مشکل خاصی نداشتم...همون دردی که همه عملادارن داشتم....

نداشتم ولی دختر عمه ام داشتبخیه زیاد خوردتا چهل روز درد داشت

بخیه نخوردی واقعا

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان