2777
2789
عنوان

کسایی که زایمان طبیعی کردن لطفا بیان راهنماییم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 46 پست
هرکس یه مدلههتجربه از مادر و خاله و عمه بپرسیدنه غریبه هاچون ژنتیک شما شبیه به اونا هست

من خانواده مادریم همه از طبیعی راضی ان خانواده پدریم میگن سزارین  و طبیعی رو میکوبن چیکار کنم😕😕😕

من زایمان نکردم ولی یادمه قبلا هرکی زیاد میخوابید بهش میگفتن زائیدی؟ یا طرف مثل زن زایمان کرده همش تو جاس. یا کسی سختی زیادی کشیده میگه زیرش زاییدم.

ولی الان یه عده متوهم که خیال میکنن سوپرمن واقعیه و بازیگر شمرو میزنن فکر میکنن هرچی تو مجازی دیدن واقعیه و میشه بعد از زایمان رفت کوهنوردی! یه عده بدبخت پیکمی هم میان خیال پردازی میکنن. یا جوری میگن ژن خارجی فلان و ورزش... انگار اونا یه گونه جانوری دیگن و میلیونها زنی که سر زا رفتن و میرن همه پرنسس بودن!

دوست عزیز بعد از زایمان حداقل ده روز کاملا استراحت کن چه عجله ایه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخیه نخوردی واقعا

سز شدم

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

امضات 😂😂😂 منم حس میکنم از وقتی اومدم تو نی نی سایت اعتقاداتم قوی تر شده🤣

باید با ذهنت تاپیکو بخونی 

با دهنت صلوات بفرستی

حس می‌کنی اومدی روضه😁

ی مدت میگفتن سوره قرآن بخونید🫢

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خوب به خیلی چیزا بستگی داره

اگر لگن مناسب نباشه دهانه رحم باز نشه اصلا توصیه نمیکنم به طبیعی

خودم راضیم

اولی چون نصف شب درد کشیدم و در واقع نخوابیدم  نه بعدش حالم خوب نبود البته بیهوش کردن برای بیرون آوردن جفت و اینا و به خاطرش چند روز گیج بودم 

ولی درد زیاد نداشتم سوزش مقداری محل بخیه ها 

فقط یبوست گرفتم اذیتم کرد 

دومی خوب زمان درد کوتاه تر بود بعدش بیهوش نشدم( بیمارستان فرق داشت)

بعدش حالم خوب بود مشکلی نداشتم

کمی سوزش فقط

و خوب تجربه داشتم اجازه ندادم یبوست بگیرم 

من طبیعی بودم ده شب رفتم داخل اتاق و سه صبح پسرم بغلم بود اگه ده بار دیگم زایمان کنم قطعا تا وقتی انتخاب با من باشه طبیعی رو‌انتخاب میکنم خودم با پای خودم از تخت اومدم پایین رفتم دوش گرفتم با پسرم رفتیم بخش و فرداشبشم برگشتیم همه کارامو‌انجام میدادم فقط موقع نشستن یه بالشتک استفاده میکردم  از روز سوم زایمانم حرکات کششی و پیاده روی رو‌شروع کردم 

برام سواله رد جوش رو بدنت نمونده.یکم پاهاتون باز کنید دردتون نمیگیره؟؟؟

راستش من اصلا نگاه نمیکنم😂🥳

درد نداره ن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
😑😑😑😑

یعنی چی این ایموجی؟؟؟؟

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من خانواده مادریم همه از طبیعی راضی ان خانواده پدریم میگن سزارین و طبیعی رو میکوبن چیکار کنم😕😕😕

ژنتیک شما هم معمولا سمت خانواده مادریه 

اگ مامانت زایمانای خوبی داشته واسه شمام همینه

من طبیعی بودم ده شب رفتم داخل اتاق و سه صبح پسرم بغلم بود اگه ده بار دیگم زایمان کنم قطعا تا وقتی ان ...

خدا قوت خواهر از نظر هیکلی جثه ات درشته قوی هیکلی یا ریزی من حس میکنم آدمای درشت هیکلی زایمان طبیعی براشون راحت

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بستگی به بدنت داره عزیزم من دوتا زایمان طبیعی داشتم و برگردم هم قطعا زایمان طبیعی 

باید روحیات و شخصیت رو در نظر بگیری 

مادرت اینا چطور بوده زایماناشون یعنی از نظر ژنی بعضی ها سخت زا هستن ولی بعضی‌ها خوش زا هستن

آناتومی بدنت ،رطوبت بدنت 

هر کدوم اینا کلی حرف داره 

ولی من هم طبیعی رو انتخاب میکنم قطعاً و طبیعی بدون برش به شدت بهتره

سریع سر پا میشی و من همه کار بچه رو خودم میکردم 

ولی طبیعی با برش خوب یکم اذیتش بیشتره