2777
2789
عنوان

تا چند وقت بعد از زایمان همسرتون سرد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 61 پست
سلامت باشی گلم ان شاالله اگر خدا صلاح بدونه میده باور میکنی پسر من ناخواسته است بعد ۹ سال حامله شدم ...

عزیزم چقدر شیرین 

خدا حفظشون کنه

امیدوارم برای منم همینطور بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
گلم من بهتون درخواست دادم میشه قبول کنید؟ببین اره خب ترس داره یکمی برا دختر و فک کنم اینا خیلیا قبول ...

بله عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اصلا این تبعیض جنسیتی که حتی یه کوچولو هم بزاری خوب نیستا اصلا تو فکرت نباشه این موضوع چون تو دعوا تو ناراحتی تو مشکلات و .. یک دفعه به مغزت هجوم میاره و ممکنه مطرحش کنی همه لایق داشتن یه پرنسس نیستن و خدا حتما شما و شوهرت رو لایق دیده که ۲ تا دختر بهتون داده 

وای اصلا این تبعیض جنسیتی که حتی یه کوچولو هم بزاری خوب نیستا اصلا تو فکرت نباشه این موضوع چون تو دع ...

من نیستم اهلش

واقعا خدا خیلی دوستم داشته دوتا فرشته بهم داده

درست میگی عزیزم خدا کمک کنه بهم بتونم شکرگزار داشتن گلهام باشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای من یه گلوله میارم می‌کشمش مزخرفا یکی دیگه زاییده افسردگیشو اینا گرفتن انگار از دیوار بچه دار شده

والا 😠بزنم لهش کنما 😒 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

سوالتون برام عجیب بود خانم زایمان داشته، بار جسمی و روحی و عوارض و… رو تحمل کرده آقا باید سرد بشه؟؟ ...

مردا هم بعد از زایمان همسرشون دچار اختلالات روحی میشن.یکم منزوی میشن.ولی نه همه و چیز غیر عادی نیست.

من ۲۷ روزه زایمان کردم خونریزی دارم هنوز سزارین بودمبچه هات چی هستن

عزیزم خیلی طبیعیه افسردگی مردا بعد از زایمان همسرم.ایتجا مشاوره نگیر .یه سرچ کوچولو بکنی متوجه میشی.همسر منم دو سه ماه اول افسرده بود.همسرم همش میگفت دوتایی بودیم بهتر نبود.اگه بچه چیزیش بشه چی؟ ترس از اینده دارن و خیلی چیرای دیگه.

اره اشتباه از من بودگفت نیاریم دیگه شاید دختر بشهگفتم بریم ای وی اف گفت نه یه بچه داریم بسهمن گفتم ن ...

سلام استارتر عزیز اولا تبریک میگم بهت بخاطر قدم نو رسیده و اینکه میخوام بگم تو یکی از خوشبخت ترین مامان ها هستی چون دو تا دختر داری و تو آینده تنها نمیمونی منم ۲تا پسر دارم ولی همیشه دغدغه ی اینو دارم که نکنه بخاطر نداشتن دختر تو آینده تنها بمونم شوهر من بچه خیلی دوست داره میگه واسه سومی اقدام کنیم اما من اصلا نمیخوام سومی هم پسر بشه تو روحیم اثر بدی میذاره....کلا دختر و پسر فرقی ندارن هر دوتا عزیز دل پدر و مادر هستن خیلی ها در حسرت همین یه بچه ی دختر یا پسر هستن انشاءالله دخترات خوشبخت باشن

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
من از این غلطا بکنه عکسشو میزارم تو دیوار میدمش بره 😑😂

درک کردن دو طرفه خیلی مهمه تو زندگی زناشویی .تعجب میکنم کمی با امضاتون متفاوته این حرفا.

مگه مردا ادم نیستن.فک نکن مردا بیخیالن و به هیچی فک نمیکنن این فکر کردنشون ادمو افسرده میکنه.بعد شما نه اتیشش میزنی نه تو دیوار میزاری برا فروش .اتفاقا خیلی هم دلت میسوزه.بلاخره اونا هم وارد مرحله جدیدی از زندگی میشن.همونطور که ما انتظار درک کردن داریم اونا هم همینطور.تا ۶ ماه اول افسردگی مردا طبیعیه

درک کردن دو طرفه خیلی مهمه تو زندگی زناشویی .تعجب میکنم کمی با امضاتون متفاوته این حرفا.مگه مردا ادم ...

اولن امضام چ ربطی به حرفام داشت 😑🤦🏻‍♀️

ثانیا نه اصلا حرفاتونو درک نمیکنم دور و ور ما هم از این لوس بازیا نیست مردا قبل بچه دار شدن فکراشونو میکنن افسردگی هاشونم میگیرن بعد بچه دار شدن افسردگیه چیو گرفتن زاییدن؟ما از این چیزا نداریم خداروشکر بعد بچه دار شدن باید حواسش به زنش باشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اولن امضام چ ربطی به حرفام داشت 😑🤦🏻‍♀️ثانیا نه اصلا حرفاتونو درک نمیکنم دور و ور ما هم از این لوس ...

مگه قراره حواسشون به زنشون نباشه.اگه مشاوره بلدی باید اینو می دونستی که مردا هم افسرده میشن.اینو من نمیگم کل دنیا میگن کافی بود یه سرچ کوچولو بکنی بعد چرا فکر میکنی باید تو خبر داشته باشی از افسردگی بقیه مردا اطرافتون.چون در حد زنا نیست.و فقط زنشون متوجه میشه.نه کل فامیل.در ضمن بهتره مهربونتر باشیم.البته هنوز بچه دار نشدید درک نمی کنید دلیل افسردگی.