2777
2789
عنوان

کسایی که زایمان طبیعی کردن لطفا بیان راهنماییم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 46 پست
خوب به خیلی چیزا بستگی دارهاگر لگن مناسب نباشه دهانه رحم باز نشه اصلا توصیه نمیکنم به طبیعیخودم راضی ...

چیکار کردی ک یبوست نگیری ؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
یعنی چی این ایموجی؟؟؟؟

اشتباه خوندم فک کردم طبیعی زایمان داشتی😄😄😄منظوری نداشتم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم سزارین بهتره چونکه احتمال خدایی نکرده کمبود اکسیژن تو زایمان طبیعی خیلی زیاده چیزی که من تجربه اش کردم و مردم و زنده شدم تا وقتی فهمیدم پسرم سالمه🥲🥺

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
راستش من اصلا نگاه نمیکنم😂🥳درد نداره ن

😂😂😂😂من خیلی کنجکاوم برام سوال بود ممنون جواب دادی.استارتر کلی ثواب کردی سوالامو پرسیدم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اشتباه خوندم فک کردم طبیعی زایمان داشتی😄😄😄منظوری نداشتم.

نه عزیز من مایل به سز بودم و کردم

و خیلی زیاد راضی بودم

هفته پیش سقط داشتم باور کن درد از سز خیلی بیشتر بود

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

یادم نمیاد دومی الان ۱۰سالشه

خدا حفظش کنه منم واسه اولی یبوست داشتم و اذیت شدم دکتر رفتم 

دومی رو هم چندماه دیگ زایمان میکنم و نمی‌دونم باید چطوری جلوگیری کنم ازش 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خدا قوت خواهر از نظر هیکلی جثه ات درشته قوی هیکلی یا ریزی من حس میکنم آدمای درشت هیکلی زایمان طبیعی ...

نه درشت نیستم ۱۵۵ سانت با وزن ۴۶ که روز زایمانم ۵۸ بودم ولی از نود و هشت تو قرنطینه کرونا ورزشو شروع کردم و دیگه شد روتین زندگیم و تا هفته سی و‌پنج بارداری باشگاه میرفتم بعدشم تو خونه تا روز اخر یوگا کار کردم 

نه عزیز من مایل به سز بودم و کردمو خیلی زیاد راضی بودمهفته پیش سقط داشتم باور کن درد از سز خیلی بیشت ...

ااطرافیانم همه سزارین همه راضین.بستگی به بدن هر کس داره.من خودم سزارین قبول دارم اما بی حسی اینا وحشت دارم.هر دو زایمان عوارض خودشو داره

نه درشت نیستم ۱۵۵ سانت با وزن ۴۶ که روز زایمانم ۵۸ بودم ولی از نود و هشت تو قرنطینه کرونا ورزشو شروع ...

پس خیلی تاثیر داشته.اراده خوبی داشتی ورزش داشتی بنظرم خانوما اگه قصد سزارین دارین یوگا بازداری خیلی عالیه