2777
2789
عنوان

خدایی بیایین بگین الان من حق دارم ناراحت باشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 52 پست
منم واقعا دلم نمیخواد تنها بمونه ولی میگم مسئولیتش با همه ست من تا کی صبر کنم که همسرم بخواد خواهرشو ...

شما کاملا حق داری ،ایشون مسئول خواهر چهل و پنج ساله اش نیست ،بگو یا من یا خواهرت و جدا شو ،یا شایدم نقشش باشه که محبورت کنه اونم بیاد با تو زندگی کنه ،در هر صورت جواب تلفتنهاشم نده و به خانوادت بگو تکلیفت رو مشخص کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونمم

اسی یپاین جور وقتا رابطه نداشتن قبل عروسی به کار میاد تا به مرد فشار بیاد ک زود عروسی بگیره اگه نداشتی رابطه تا الان که هیچ ولی اگ داشتی قطع کن بگو هر وقت رفتیم خونه خودمون رابطه برقرار میکتیم

ربطی نداشت

چرا ربط نداره الان من دختر همسن این خانم میشناسم که مجرده و پدرش تازه فوت شده هر چقدر برادرا گفتن گفت نه باید تنها زندگی کنم و برای خودم و بقیه مزاحمت ایجاد نکنم والان داره تنها زندگی میکنی

وا چیو درست میگه؟ این اقا اگه انقد به فکر خواهرش بود نباید دختر مردمو علاف خودش میکرد باید پا به پای ...

اول که من یچیز کلی گفتم 

منطور این نبود ک ه مینطور معطل بمونن تا اون ازدواج کنه 

اتفاقا ازدواجشونو گنن حالا هوای خواهر هم داشته باشه

منظورم این بود حداقل انقد پشت سر اون بدشو نگه یکم درکش کنه 

بعدشم از کجا شما اطلاع  داری رابطه هم دارن  

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یعنی چی ،بیخود کرده دختر مردم رو مسخره خودش کرده ،صبر میکرد خواهرش ازدواج کنه بعد ازدواج میکرد

خب تنها که ازدواج نکرده

اسی قبول کرده 

حالا اون هیچی 

من یچیز کلی گفتم .....

منظورم  این نبود معطل بمونن تا اون ازدواج کنه

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اول که من یچیز کلی گفتم منطور این نبود ک ه مینطور معطل بمونن تا اون ازدواج کنه اتفاقا ازدواجشونو گنن ...

خب این درسته البته که باید خواهر برادر هوای همو داشته باشن ولی اینکه دختره انتظار داشته باشه زندگی داداشش رو‌هوا بمونه تا یکی پیدا شه باهاش ازدواج کنه خودخواهیه 

قطعا اگه رابطه ای نداشتن انقد بیخیال نمیگفت صبر کن تا خواهرم شوهر کنه 

خب تنها که ازدواج نکردهاسی قبول کرده حالا اون هیچی من یچیز کلی گفتم .....منظورم این نبود معطل بمونن ...

نه من خواهرشو قبول نکردم برای همین خونم هم نمیزارم بیاد اصلا ، خیلی دوست داره ببینه خونمونو ولی گفتم خونه ی بی شوهر خواهر شوهر راه نمیدم

چرا ربط نداره الان من دختر همسن این خانم میشناسم که مجرده و پدرش تازه فوت شده هر چقدر برادرا گفتن گف ...

ایسون اپارتمان شیک داره ولی نمیره منتظره یه شوهر بیاد ببرتش  سر خونه زندگیش