همسر من پدر مادر نداره و آخرین بچه ی خانواده بوده و یه خواهر داره متولد ۵۷ که مجرده کارمند ه خیلی چاقه و هیچچچچچ خاستگاری نداره
الان ما عروسی گرفتیم خونمون آماده ست همسرم میگه الا و بلا من نمیتونم خواهرمو تنها بزارم و باید تا خواهرم ازدواج میکنه من نامزد بمونم و خونه ی خودمون خیلی کم میاد همش یا سر کاره یا پیش خواهرش . خواهرش هم میگه صبر کنید من ازدواج کنم منم میگم خب شاید هیچ وقت خاستگار نیومد من چرا باید صبر کنم ؟ خواهر برادرهای دیگه هم اصلا به روی خودسون نمیارن شما چه نظری دارید ؟
منم واقعا دلم نمیخواد تنها بمونه ولی میگم مسئولیتش با همه ست من تا کی صبر کنم که همسرم بخواد خواهرشو ...
شما کاملا حق داری ،ایشون مسئول خواهر چهل و پنج ساله اش نیست ،بگو یا من یا خواهرت و جدا شو ،یا شایدم نقشش باشه که محبورت کنه اونم بیاد با تو زندگی کنه ،در هر صورت جواب تلفتنهاشم نده و به خانوادت بگو تکلیفت رو مشخص کنن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی یپاین جور وقتا رابطه نداشتن قبل عروسی به کار میاد تا به مرد فشار بیاد ک زود عروسی بگیره اگه نداشتی رابطه تا الان که هیچ ولی اگ داشتی قطع کن بگو هر وقت رفتیم خونه خودمون رابطه برقرار میکتیم
چرا ربط نداره الان من دختر همسن این خانم میشناسم که مجرده و پدرش تازه فوت شده هر چقدر برادرا گفتن گفت نه باید تنها زندگی کنم و برای خودم و بقیه مزاحمت ایجاد نکنم والان داره تنها زندگی میکنی
اول که من یچیز کلی گفتم منطور این نبود ک ه مینطور معطل بمونن تا اون ازدواج کنه اتفاقا ازدواجشونو گنن ...
خب این درسته البته که باید خواهر برادر هوای همو داشته باشن ولی اینکه دختره انتظار داشته باشه زندگی داداشش روهوا بمونه تا یکی پیدا شه باهاش ازدواج کنه خودخواهیه
قطعا اگه رابطه ای نداشتن انقد بیخیال نمیگفت صبر کن تا خواهرم شوهر کنه