2777
2789
عنوان

خدایی بیایین بگین الان من حق دارم ناراحت باشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 52 پست
خب این درسته البته که باید خواهر برادر هوای همو داشته باشن ولی اینکه دختره انتظار داشته باشه زندگی د ...

نه حالا رو هوا که نه 

بنظرم اسی میتونه هندلش کنه که زندگیشو ببره جلو

ولی کلا اسی انگار از خواهر شوهرش متنفره 

درصورتی که بنظرم حتی ممکنه یه مفدار هزینه جهیزیه خواهر هم با شوهرش باشه......

نمیدونم والا پس اگه رابطه هم  دارن مقصر خود اسیه  

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

والا خوب چه بهتر میتونید باهم یه شب سالاد الویه درست کنید یه شب کیک یه شب نون پنیر دورهمی باهم برنام ...

اصلااا بعد نمیتونم از خونم بیرونش کنم من اصلا مسئول خواهرش نیستم من فقط میخوام همسرم و خواهر برادرهاش برنامه بزارن هر شب برن خونش که نترسه مگه من کلفتم که هر شب هر شب مهمونی راه بندازم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حالا رو هوا که نه بنظرم اسی میتونه هندلش کنه که زندگیشو ببره جلوولی کلا اسی انگار از خواهر شوهرش ...

نه عزیزم خواهرشوهرم کارمنده خودش خرید کرده خونه ماشین جهاز تکمیله  فقط منتظر یه مزد با اسب سفیده که اونم پیدا نمیشه ، از خواهرش متنفر نیستم فقط بدم اومده که به برادرش نمیگه برو سر زندگیت 

اصلااا بعد نمیتونم از خونم بیرونش کنم من اصلا مسئول خواهرش نیستم من فقط میخوام همسرم و خواهر برادرها ...

من نگفتم خونه خودتون راه بندازید گفتم خونه خواهرشوهر.. 

اره شماهم به خاهر برادرهای دیگه هم گوشزد کنید

هههه اگر میخواست شوهذ کنه تو سن پایین‌تر ازدواج میکرد خیلی بد هیکل ه به خودشم نمیرسه لباس میخره ها و ...

خب خوبه خودتم ٤٠ سالت بود ازدواج کردی عزیزم 

اونم بعد از کلی دعا گرفتن و باطل السحر و.....

عزیزم حالام تنها راه حلت اینه که شماره دعانویستو که بخت خودتو باهاش باز کردی به خواهرشوهرتم بدی و راحت بشی از دستش😊😉

خب خوبه خودتم ٤٠ سالت بود ازدواج کردی عزیزم اونم بعد از کلی دعا گرفتن و باطل السحر و.....عزیزم حالام ...

نذارم شمارشو . لامصب اگر داشتم خودم براش میگرفتم