2777
2789

من ازش خوشم میومد بهش ناشناس پیام دادم ولی نگفتم کیم و هنوز نمیدونه ازش خواستم کلا به هیشکی هیچی نگه و دیگه پیام نده و فراموش کنه اونم گفت باشه و چتا رو دو طرفه پاک کردم بعد من فهمیدم ۱۲..۱۳ سال ازم بزرگتره و کسیم تو زندگیش ولی هنوز واقعا ذهنم پیششه اگه باز برم بهش پیام بدم ضایع نیست؟نمیگه چقد آویزون منه؟ امیدوارم بتونم فراموشش کنم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالت خوبهرفتی پیام دادی بعد گفتی ندهباز میخوای بدیمشخصه سنت کمه خانمیبعدا به سن من رسیدی حالت از کار ...

خب می ترسیدم بره بگه به خاطر همین قبلا از این که حرف اصلیمو بهش بزنم گفتم بعد از این چت فراموش کن قضیه رو

۱۸ اون ۳۰..۳۱ نه تلگرام ولی آیدیمو سیو کرده چون اول پروفش و شمارش باز نمی شد ولی الان باز میشه

ایول همین که سیو کرده جای امید هست سعی کن تو تلگرام پروفای قشنگی بذاری مطمئنم حتی اگه چکت نکنه چشش میخوره هرازگاهی به پروفت..

ایول همین که سیو کرده جای امید هست سعی کن تو تلگرام پروفای قشنگی بذاری مطمئنم حتی اگه چکت نکنه چشش م ...

آره اتفاقا من یه پروف گذاشتم اونم بعدش دوتا پروف گذاشت بعد داشتیم درمورد فرق زندگی و زنده بودن و اینا حرف می زدیم بعدش یه پروف گذاشت درمورد همین زندگی