2777
2789
عنوان

خدایی بیایین بگین الان من حق دارم ناراحت باشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقته

متاسفم واقعا من دیگه چیزی نمیگم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

کاملن حق با شماست

برید مشاوره اگر بازم قبول نکرد

حتمن خیلی جدی اقدام کن

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

قبول نکن ،به شما چه زندگیت رو خراب میکنه دختره پررو یعنی چی پیش خواهرشه ،خوب تنها زندگی کنه ،بچه اس ...

منم واقعا دلم نمیخواد تنها بمونه ولی میگم مسئولیتش با همه ست من تا کی صبر کنم که همسرم بخواد خواهرشو ول کنه

خودت بزار جای خواهره درست میگه نامزدت

وا چیو درست میگه؟ این اقا اگه انقد به فکر خواهرش بود نباید دختر مردمو علاف خودش میکرد باید پا به پای خواهرش مجرد میموند هروقت شوهر‌میکرد اینم میرفت زن‌میگرفت الان دختر بیچاره رو‌عقد کرده سرموقع میره نیازشو‌برطرف میکنه و برمیگرده پیش خواهرش انگار میخواد از مسئولیت زندگی متاهلی فرار کنه وگرنه اینهمه ادم مجرد تنها دارن زندگی میکنن خواهر اینم روش 

سمش یه ذره بالاست ۵۷میشه ۴۶بهتره خواستگاربراش پیداکنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب غلط کرد ازدواج کرد مگه من علاف خواهر اونم . خب همشون باهم یه فکری کنن گه من علائم که وایستم تا شو ...

غلط کرد ازدواج کرد

خب تو بله دادی  

حالا یجوری باید مصالحت امیزی ببری جلو

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

تنها. راه اینه که براش شوهر پیدا کنی😂😂

هههه اگر میخواست شوهذ کنه تو سن پایین‌تر ازدواج میکرد خیلی بد هیکل ه به خودشم نمیرسه لباس میخره ها ولی کهنه کهنه میپوشه هیچ کی نمیگیرتش  خاستگار میفرستم محل کارش میره همکاراش و میگیره

والا دمپایی گزاشتن به جا مغز تو سر شوهرت ما داریم زجه میزنیم خونمون آماده بشه اونوقت اینو نگا..ببخشید عصبانی شدم بشین باهاش حرف بزن حداقل شبها درحد سر زدن برید کنارش یا اون بیاد کنار شما😐