2777
2789
عنوان

چله حق شناس کسی گرفته برا حاجت محال

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 46 پست
به خدا روز و شبم‌. یکی شده سر امتحان از بس حالم بده حتما انجام میدم خدایا یعنی میشه حاجت ام بگیرم پا ...

اره اجی جونم میشه بعد میای میگی قبول شدم 🥺⁦❤️⁩

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اجی جونم میشه بعد میای میگی قبول شدم 🥺⁦❤️⁩

میشه بیای خصوصی یه چیزی رو بهت بگم کمکم کنی ؟ خواهش می کنم 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
به خدا خوندم ولی خراب کردم چند ماهه داشتم می خوندم کلاس رفتم ولی خراب کردم

این دیگ غیر ممکنه. خدا که نمیاد توی نوشتت معجزه کنه برگتو پر کنه

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

این دیگ غیر ممکنه. خدا که نمیاد توی نوشتت معجزه کنه برگتو پر کنه

😔😔😔

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
من برای ازدواج انجام دادم،خیلی خواستگار میومد و می‌رفت اما قسمت نمیشد،دیگه چله رو انجام دادم سه ماه ...

وای چقدر خوب 

ببخشید تو خواب نشونه دیدین ؟ 

نمیتونی بری صحبت کنی با استادت. ان شالله فرجی بشه امتحان مجدد بگیره

نه متاسفانه من احمق و کوته‌ مغز ام بعد سه تا امتحان باز گند زدم 

از خودم متنفرم که هیچی حالیم نی😭

بابا این چ حرفیه میخوای من به استادت پیام بدم زنه یا مرد

قربونت برم عزیزم متاسفانه نهاییه‌  کس دیگه ایی صحیح می کنه قربون محبتت‌ برم ممنونم 💋😘😔