2777
2789
عنوان

امروز روز دوم محلول زگیل میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست
من تاحالا با کسی رابطه نداشتم بجز نامزدم اونم که قشنگ سر بلندم کرد

اون رابطه زیاد داشته احتمالا.

واسه مردها فکر کنم زائده ها مشخصه

هیچ علامتی نداشت رو آلتش؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون رابطه زیاد داشته احتمالا.واسه مردها فکر کنم زائده ها مشخصههیچ علامتی نداشت رو آلتش؟

چرا بعد رابطمون درآورد خیلی بزرگ بود رفت دکتر گفت دوسال تو بدنش بود اون خوب شده ولی من نه 

بعد میسوزونه؟ حتما میگیرم

اره زمانبره ولی باید همونجوری تو خونه بگردی 

من از سر کار میومدم میزاشتم تا شب شب دوباره تمدید میکردم تا صبح که از خواب پاشم  و بگم بوش خیلی بده 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

چرا بعد رابطمون درآورد خیلی بزرگ بود رفت دکتر گفت دوسال تو بدنش بود اون خوب شده ولی من نه

هزینه درمانت رو کامل ازش بگیر و بعد اینک خوب شدی باهاش کات کن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره