2777
2789
من خودم تو شهرمون یه مرد بود متاهل مربی فوتبال پسرا بعدداخل آب معدنی دارو میرخته به بچه ها تجاوز میک ...

وای خدایا چرا هرچی شوهرم میگه راست از آب در میاد تابستون کلی اسرار که پسرم رو بزاریم فوتبال گفت نه بلایی سرش میارن 😱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بود این روزا کلا اینستا همینجوریه

عروس دوماد بودن خیر سرشون،آخر شب که عروس جلو آینه مثلا داشت شینیون موهاشو‌ باز میکرد دوماد از پشت بهش چسبیده بود که بهش کمک کنه یهو زیپ لباسشو باز کرد دستشو برد جلو سینه هاشو مالید،فکر کن دوربین کار گذاشتن از این صحنه ها فیلم گرفتن بعدم گذاشتن تو پیج

از نظر مادرشوهرم... من... چون مانتو کوتاه می پوشم... موقع خندیدن به دیگرات توجه نمیکنم وبا صدای بلند میخندم... ونمازم هم گاهی میخونم وگاهی نه.... ولی خدایی آدم بی حجاب نیستم... خوانواده همسرم خیلی خشک ومذهبی هستن.. اهل آرایش نیستم... هنوز خیلی ها بهم میگن خیلی بچه مثبتی... به نظرتون با خندیدن عیبه؟ 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

مادرشوهر و پدرشوهرم.... اون همه جوون مجرد و جوون متاهل نشستن ب محض تموم کردن شامشون انقدر بی حیان ک حداقل وایمنیسته سفره جمع بشه بعد.....سریع پدرشوهرم بلند میشه با صدای بلند اسم مادرشوهرم و میگ دستشو دراز میکنه سمت مادرشوهرم بلند شو بریم تو اتاق بعد ک میرن درروهم قفل میکنن صدای بلند قفل کردن کلیدم میاد بعد صدای کاراشونو میاد ....جالبه ک پدرشوهر ۸۶ و مادرشوهر ۷۶ سالشه😖🤕🤕🤕

.

سلام

کاربر آقا هستم.

بی حیا که نبود

ولی شیطان مجسم بود

یه زمانی توی کارگاه یه سرپرستی داشتیم برای اینکه منو خرابم کنه دست میذاشت رو قرآن رو میزش به من می‌گفت فلانی به همین قرآن قسم دوستات از بخش کنترل تولید اومدن گفتن تو به درد اینجا نمی‌خوری به جون بچه هام قسم دوستات از بخش دیگه اومدن گفتن تو به درد اینجا نمی‌خوری ولی بخاطر آبروت اینجا نگهت داشتم.

دوتا قسم دروغ بخاطر هیچی

هیهات من الذله

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
مادرشوهر و پدرشوهرم.... اون همه جوون مجرد و جوون متاهل نشستن ب محض تموم کردن شامشون انقدر بی حیان ک ...

اجازه بده باور نکنم واقعا!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎