2777
2789
چرا نداره هرکی با هم‌سطح خودش ازدواج میکنه پسر پولدار میره سراغشون دختر پولدار

ن من خیلی از دخترارو دیدم ک پولدار نبودن ولی شوهرشون وضع مالیش توپ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بغلش:)

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خدا ک عاشق بنده هاشه چرا اینو میگی!اجازه هم میده اونش دیگه ب خودت بستگی دارع

فکر می‌کنم منو دوست نداره ... دعاهام مستجاب نمیشه یه شوهری داری که دست شمر و از پشت بسته ...دیگه خسته شدم ..... توی کلیپی از آقای پناهیان دیده بودم.... اگه نمازامون دیر میشه یا برای نماز هیچ اشتیاقی نداریم به خاطر اینکه خدا دوست نداره ما نماز بخونیم یعنی خدا هم اجازه میده که عاشقش باشیم یا نه

تحصیل توی مدرسه های آمریکایی😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شغل خوب ک منبع درآمد خوبی ندارم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بزرگترین حسرت اینه ک زندگی نکردم ادم ازیجای بعبددیگ بزرگ نمیشه پیرمیشه پرحرف نمیشه ساکت ترمیشه ازیجای بعبدقبرستون براش میشه جای ک فقط میره نگاه ب قبرهامیکنه باخودش میگه کاش اون دنیامث این دنیانباشه من افسردگی دارم ولی شوهرم گوش بم نمیده ادمای سالم نیازب راونپزشک دارن ولی نمیزاره برم