2777
2789
عنوان

امروز روز دوم محلول زگیل میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست
روی واژنمه تاثیر داره ؟

درکنار اون باید بری دارخونه قرص ویتامین کپسولی بگیری مصرف کنی من از یکی شنیدم ک تعریف میکرد کپسول گرفت ویتامین مصرف کرد طی دوماه رفت برنگشت درکنارشم چیزای دیگه هم رعایت کرد دکترم هرچی گفت انجام داد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مرسی حتما امتحان میکنم چطوری باید بزنم روزی چند بار ؟

بوی فوق العاده بدی میده وحشتناکه بوش 

بزن رو زگیل همشو بگیره بعد روش دستمال کاغذی بزار دامن بپوش تو خونه ن شورت ن شلوار فقط دامن بلند 

من بعد یکماه دیگه هیچ زگیل نبود من مربوط به سال ۹۷ 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی نوع داره ولی مال من کوچیک شکل گوشتی مانند داره مال من ۶یا ۷ تا کوچیک زیر دوتاش بزرگ شده اندازه ...

نگران نباش عزیزم با لیزر هم از بین میره فقط درمانت رو ادامه بده

و دیگ رابطه خارج چارچوب نداشته باش البته نمیدونم ازدواج کردی یا ن اما اگ نامزد عقدیت نیس ازش جدا شو حتما

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

کپسولی ک میگم باید حاوی تمام ویتامین ها باشه مثلا زینک روی نمیدونم ویتامین بی و غیره 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اینم امتحان میکنم

نی نی سایت سرچ کن درمانش یکی تاریک زده بود چند سال پیش 

بعد من ی مدت خیلی تحقیق میکردم درموردش شنیدم از  فراورده های حیوانی تا یکسال نباید استفاده کنی یا حداقل شش ماه بعد شش ماه تست بدی 

نه اینکه ی ذره بخوری بگی چیزی نمیشه ها اصلا 

فقط برنج خرما سویا اینارو جایگزین کنی 

سبزیجات به شدت مصرف کنی حبوبات پسته و ….. 

ماست پنیر تخم مرغ و ،،،، هرچی حیوانی هست مصرف نباید کنی 

نگران نباش عزیزم با لیزر هم از بین میره فقط درمانت رو ادامه بدهو دیگ رابطه خارج چارچوب نداشته باش ال ...

من تاحالا با کسی رابطه نداشتم بجز نامزدم اونم که قشنگ سر بلندم کرد