2777
2789
عنوان

دیروز دخترم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن بچه ات رو اینطوری بزرگ نکنی اینطوری بزرگ هم بشه چشمش دنبال زندگی بقیه است و اصلا خوشحال نیست

خیلی براش حرف میزنم یا مستقیم یا غیر مستقیم مثل داستان .خیلی هم کتاب روانشناسی میخونم که چطور باهاش حرف بزنم .همیشه با هم شب ها میگیم بخاطر پنج چیز مثلا خدا رو شکر کنیم 

ششمین کاربری 😒

منم ماشینم پی کی پسرمو میبرم میارم اصلاناراحت نشوبچه ست الان خیلیاهستن حسرت همین ماشینای مارومیخورن ...

منم خیلی راضی هستم که تو این سرما با پا نمیرم و بلاخره کارمو راه میندازه.اصلا فکر نمی‌کردم دخترم به این چیز فکر کنه 

ششمین کاربری 😒

منم خیلی راضی هستم که تو این سرما با پا نمیرم و بلاخره کارمو راه میندازه.اصلا فکر نمی‌کردم دخترم به ...

بگوماشینمون ناراحت میشه ازفردامارونمیبره پسرمنم دوسه بارگفت اینجوری گفتم بی خیال شد

طرز فکرت این نباشهپس هرکی ماشین خوب داره حرامه؟؟

والا سخته بخدا با حقوق کارمندی .فقط می‌رسی گرسنه نمونی.ما ده ساله می‌خوایم خونه هشتاد متری بخریم نمیشه یا باید شغلت آزاد باشه یا پدرت پولدار 

ششمین کاربری 😒

خیلی براش حرف میزنم یا مستقیم یا غیر مستقیم مثل داستان .خیلی هم کتاب روانشناسی میخونم که چطور باهاش ...

ببخشید اما مطمئن هستید خودتون توی فکر یا حتی حرفایی که فکر می‌کنید بچه نمیشنوه خودتون رو با کسی مقایسه نمی کنید؟

اگر اینطوریه پس میدونید که بچه ها اون چیزی که میگیم یا میخوایم نمیشن اون چیزی که هستیم میشن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
حالا شماخداروشکر اون پرایدم دارید ما هیچی نداریم دخترم صبحها ب این سرما پیاده میره مدرسه 😔

انشالله شما هم امسال صاحب ماشین بشید خیلی سخته من خودم یکساله ماشین دارم قبلش خیلی سختم بود

ششمین کاربری 😒

ببخشید اما مطمئن هستید خودتون توی فکر یا حتی حرفایی که فکر می‌کنید بچه نمیشنوه خودتون رو با کسی مقای ...

نه من از سن سی به بعد خیلی سخت نمیگیرم چون می‌دونم زندگی زود میگذره با غصه خوردن فقط باقی عمرم خراب میشه تلاش میکنیم ولی غصه نمی‌خوریم.این ماشین هم پسر عموش حساسش کرده چون اون کلاس سوم عشق ماشین .اینم یاد گرفته.البته چند باری هم رفتیم خونه خواهرم برگشتیم گفته خونه ما قشنگ نیست 

ششمین کاربری 😒