2777
2789
عنوان

باردارم امروز دکترم بهم گفت

208 بازدید | 26 پست

گفت تاجایی که میتونی باید شاد باشی

بگردی

اهنگ بزاری

مهمونی بری

ولی اخه چطور؟

وقتی ازاول بارداری باشوهرم دعوام شد واومدم خونه مادرم

اینجا البته هوامو دارن

ولی شوهرم خیلی نامرده...

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

شوهری که عاشق بچه بود

سر اینکه گفتم شرایط پاگشای خواهرزادت ندارم

بزار بعد دوتا سقط،هواسم به خودم باشه

ابنجوری کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه روانشناسه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگه روانشناسه؟!

نه

گفتم مدام حالم بده

گفت باید مخیط رو برای خودت شاد کنی

خیلی تاثیرمثبت داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لعنت به این مردا که دقیقا جای که باید هوای آدم و داشته باشند ندارن 

اشکال ندارد عزیزم تا میتونی سعی کن خودتو مشغول کنی تا فکر و خیال الکی نکنی شوهرم یه مدت بگذره میاد دنبالت 

ولش کن میاد میوفته به پاتتو به خودت برس و بچه ای که ثروت و سرمایه زندگیته

خانوادمم همین میگن

مادرم میگه اصلا بحث هزینه هارم بهش نگو

خودم بهت.پول میدم

بره گمشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندوقته قهرید؟

مردا گاهی لجباز میشن 

مطمئنا دلش تنگ شده ولی غرورش نمیزاره

کاش یه راهی پیدا میشد

سوره طلاق و مزمل زیاد بخون

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
لعنت به این مردا که دقیقا جای که باید هوای آدم و داشته باشند ندارن اشکال ندارد عزیزم تا میتونی سعی ک ...

دعا کن بمیره

این پدر بدرد نمیخوره

سرهیچ اینجوری کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوبه که ادم مثل توصیه هایی که دکترت بهت کرد باشه، ولی در واقعیت درصد کمی هستن که بارداریشون رو اونطوری میگذرونن، منم بارداریم با استرس و غم گذشت، ولی خوبیه زندگی همینه خوب و بدش گذراست، سعی میکردم آگاه باشم و بدونم که درحال تجربه زندگی هستم و اگر الان استرس دارم خب دارم دیگه به خودم نمیگفتم واااییی چرا من باید انقدر مضطرب و ناراحت باشم

چندوقته قهرید؟مردا گاهی لجباز میشن مطمئنا دلش تنگ شده ولی غرورش نمیزارهکاش یه راهی پیدا میشدسوره طلا ...

شوهرم نظامی هردکتری برم ازطرف بیمه براش پیامک میره

امروز توخیابان دیدمش

خواهرم پیشم بود که جلونیومد

حس کردم پیامک براش رفت خواست بیاد درمانگاه منوببینه

اخه کمی بعد تومغازه بودیم 

دیدم برگشت محل کارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40