من و نامزدم چند سال دوست بودیم و شناخت کافی از هم داریم و سه ماه عقد کردیم .... و نامزدم مدام درخواست رابطه کامل داره.... آخرین بار که مخالفت کردم خیلی ناراحت شد ... شیش ماه دیگ میخوایم عروسی بگیریم نمیدونم باید چیکار کنم مامانم بعد عقد گفت نباید رابطه داشته باشی و فلان ...خودمم اوکیم فقط بخاطر حرف مامانم نمیدونم چیکار کنم
عزیزم ایشون بعد از پنج سال شمارو به همسری خودشون گرفتن و الان رسما و قانونا شما همسرش هستین حالا این مواردی ک میگن رابطه نداشته باش در صورتی هست که احتمال جدایی میدن با توجه به عدم شناخت کافی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ادم توعقد که دیگه شور وشوق دوستی تمومشده تازه چشاش باز میشه و طرف و خانواده شو میشناسه
عقد اصلا زمان خوبی برای شناخت نیست چون شناسنامه ای شده باید از خیلی خطاها طرفین چشم پوشی کنن اون نامزدی هست ک برای شناخته و اگ مورد کوچیکی هم دید سریع جداشه که مسئله جدی تر نشه