2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 62 پست

عزیزم ایشون بعد از پنج سال شمارو به همسری خودشون گرفتن و الان رسما و قانونا شما همسرش هستین حالا این مواردی ک میگن رابطه نداشته باش در صورتی هست که احتمال جدایی میدن با  توجه به عدم شناخت کافی 

حالا شما اگر میشناسیش کامل مشکلی نداره انجام بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون خارجی هم نمیتونه.... خیلی بده واقعاً 💔

خب معلومه نمیتونه باید خودت بهش یاد بدی چیکار کنه 

منو شوهرم تازه بعد یه سال راهشو پیدا کردیم🤣🤣🤣

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
ازدواج هزار تا مشکل و‌دردسر داره که یکیشم تو‌دوران دوستی نیس و تازه کم‌کم‌قراره شوهرتو‌بشناسی چون تو ...

خب مثلا الان بشناسم بفهمم خوب نیست وقتی اسمش تو شناسنامه منه چه فرقی داره بی رابطه جدا بشم یا با رابطه؟

ایرانی جماعت عقد کرده طرفم ریسک حساب میکنه یه جشن ملاک تعیین کننده پایداری و موندگاری طرفه؟

ادم تو‌عقد که دیگه شور و‌شوق دوستی تموم‌شده تازه چشاش باز میشه و طرف و خانواده شو‌‌ میشناسه 

ادم تو‌عقد که دیگه شور و‌شوق دوستی تموم‌شده تازه چشاش باز میشه و طرف و خانواده شو‌‌ میشناسه

عقد اصلا زمان خوبی برای شناخت نیست چون شناسنامه ای شده باید از خیلی خطاها طرفین چشم پوشی کنن اون نامزدی هست ک برای شناخته و اگ مورد کوچیکی هم دید سریع جداشه که مسئله جدی تر نشه