2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عقد اصلا زمان خوبی برای شناخت نیست چون شناسنامه ای شده باید از خیلی خطاها طرفین چشم پوشی کنن اون نام ...

والا ب زنای ایران باشه تا سه سال بعده بچه دارشدنم دنبال شناختن 

موندم اینهمه ادم ک تو انتخابشون رسما ری.دن کین؟

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
خب پاک بشه مردمم یادشون می‌ره من عقد کردم قبلا؟

گلم حس میکنم خودتم دلت میخاد😂عزیزم توعقد نباشه بهتره اگ شد همش استرس بارداری داری

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خب عزیزم اگه‌میخوای رابطه داشته باشی دیگه چرا تاپیک‌ زدی😂به هر حال ازدواج بعدیت راحت تر میشه

عزیزم اگه بخوام داشته باشم تاپیک نمی‌زنم می‌خوام ببینم دلیل قانع کننده هست یا همینجوری عهد قجری دارن میگن

من عقدم رابطه سطحی دارم کامل نه دلیلش اینه دلم میخواست اولین بارو تو خونه خودم تجربه کنم روی تخت خودم شمع روشن کنم و این قرتی بازیا😅 وگرنه از نظر جدا شدنو این حرفا نبود بعدم حوصله استرس حاملگی رو نداشتم 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
والا ب زنای ایران باشه تا سه سال بعده بچه دارشدنم دنبال شناختن موندم اینهمه ادم ک تو انتخابشون رسما ...

والا دیگ عقد کردی دیگ زنشی شناختی ام اگر بعد عقد باشه برای استحکام رابطه و مراوده ی بهتره نه برای تصمیم به جدایی مگ اینکه مسئله غیرقابل تحمل و دشوار باشه 

وگرنه لذت رابطه رو از خودت و طرف محروم کنی ک بشناسی نمیشه 

در هرحال جداهم بشن تو ازدواج بعدی به عنوان فرد عقد شده و ازدواج کرده شناخته میشه 

مادرها هم بخاطر ترس از بارداری اصرار به رابطه نداشتن دارن نه شناخت 

من عقدم رابطه سطحی دارم کامل نه دلیلش اینه دلم میخواست اولین بارو تو خونه خودم تجربه کنم روی تخت خود ...

اخی عزیزم 

ولی برای مردا مهم نیست خیلی بی احساسن 

در کل کسی که چهارسال نامزد میمونه و مقاومت میکنی مثلا خیلی کم عقله چون اون سن طلایی و اوج لذتو از خودش و طرف سلب کرده 

اخی عزیزم ولی برای مردا مهم نیست خیلی بی احساسن در کل کسی که چهارسال نامزد میمونه و مقاومت میکنی مثل ...

نه خب ما فقط ۸ ماه عقد میمونیم کسایی که زمان زیادی قراره عقد باشن واقعا سخته البته این یه موضوعیه که خیلی منحصر به فرده برای هر کسی یه شرایطیه نمیشه یه نسخه کلی پیچید

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ