2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6768 بازدید | 184 پست

بگو مادرفلانی هم اینکه پسرش مثل تو نیست هم شوهرش 😑😑

نفهمیدم چرا گفتی خودت مقصری ؟؟ همسرتون مقصره که ماشین لباس شویی درست نمیکنه 

به نظرم زوم نکن روی پسرت شما باید روی خودت و شخصیتت زوم کنی تا اونارو بتونی تغییر بدی خودتون شدیدا لازم دارید اصلاح بشید 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
خودش با دست لباس بشوره؟

بله مگه چیه؟! مادر با دست بشوره اشکالی نداره؟! 😐

عجبا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تربیت ما اشتباه نیست اگر بود سر اون دوتای دیگه هم باید بد میشود جامعه خراب شوده منم از دست پسرم ک ۱۱ ...

چرا اینجوری ان؟ منم دقیقا همین مشکلم دارم با پسرم ۱۲ سالشه دوتایی دیگه ماهم😔

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

ببین مقصر شوهرته که پسرت اینجوری برات قلدری میکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

درک میکنم عزیز دلم 

واسش تنبیه در نظر بگیر 

باهاش سرد برخورد کن 

اقتدار خودتو حفظ کن 

بی احترامی کرد ساکت باش اصلا جواب نده خودش پشیمون میشه طوری که انگار اصلا نشنیدی چی گفته

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

برای پسرت یک مجازات سختی درنظر بگیر که به گوه خوردن بیفتهاقتدار خودتو حفظ کن

بدتر میشه . بهتره به چیزایی که براش مهمه اهمیت بده مثلا خوب به لباسش خساسه سر وقت بشوره هشک کنه بچه فوتبال براش مهم بوده . اینجوری که باهم جنگ کنن دود اخر سمت اسیه

از پدرش الگو گرفته و طبیعت نوجوانی هست 

کار شماهم اشتباه بوده که سر صبح لباس شستی لباسش کثیفه روز قبل اطلاع بده تا شسته بشه وگرنه با همون کثیفه بره 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

منم با مامان هميشه به مشكل ميخورم🤦🏻‍♀️

فقط بخاطر اينكه من بابام فوت شده بعد حقوق بازنشستگي اونو ميگيره مامانم اونم الان ميدونيد ديگه چقد ميدن🤷🏻‍♀️

با اين حقوق كم كمك خرج داداشمه هي براي زنداداشم وسيله ميخره ولي من حتي روم نميشه چيزي درخواست كنم

چيزايي كه دلم ميخواد رو بخرم دلم نميخواد به فشار بيوفته اما داداشم اينا درك نميكنن🥲سر همين منم به مامانم عصبي ميشم

عزیزم من فکر میکنم مقصر خودممچون اون دوتا بچم رو محدود میکردم گاهیهمیشه نزاشتم حرف خودشون کرسی بشینه ...

مقصر شوهرته! تربیت به این نیست به بچه ها بگیم چی غلطه چی درست اینه که جور درست خودمون عمل کنیم اونا هم ببیند! متاسفانه شوهرت جلوی پسرت بی احترامی میکنه از طرفی جلوی بی احترامی پسرش و نمیگیره نتیجه اش میشه این

یادمه همسرم تعریف میکرد یبار از سر کار گشنت تشنه رسیده بود خونه دید مامانش غذا درست نکرده غذا مونده های تو یخچال و بهش گفت گرم کن بخور اونم قاطی کردت که چرا ناهار که ما نیستیم برای خودتون غذای تازه میرارید و … بعد باباش طرف مادرش و گرفته با همسرم برخورد کرده ناراحتی برو بیرون از خونه! حق نداری سر مادرت داد بزنی! شوهر شما هم اگه بجای حمایت از پسرتون جلوش وایمیستاد به حمایت شما، دیگه جرات بی احترامی به شما رو نداشت

متاسفم برای دل شکسته ات منم بودم دلم میشکسن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
منم با مامان هميشه به مشكل ميخورم🤦🏻‍♀️فقط بخاطر اينكه من بابام فوت شده بعد حقوق بازنشستگي اونو ميگ ...

حق داری عزیزم

مردی که زن گرفته در خودش دیده که مایحتاج زن و زندگیش و فراهم کنه قرار نیست مادر شما بفکر زن پسرش باشه درحالیکه دختر خودش واجب تر!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.