2777
2789

من لیاقت داشتنشو ندارم😔💔

از وقتی اومدم همش حالشو بد کردم😔

ولی اون چی؟همیسه مراقبم بود..

بخدا راضی یه حال بدش نیسم بخدا الان ی چشمم اشکه ی چشمم خون..هرچی مراقبت میکنم حالش خوب باشع اخرش گند میزنم😭😭

الان بهش میگم ببخسید اومدم تو زندگیت حس میکنم خرابش کردم،میگه من از انتخابم راضی ام خودم خواستم جلوت بی دفاع ترین باشم...هرکاری دوس داری بکن فدای سرت😭

من چیکار کنم خانما؟نمیتونمم ازش دل بکنم😭

چیکار کنم کاش بمیرم😭😭😭😭

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

چیکا کردی مگه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو مشاوره مشکلت افسردگیه فقط بجای حل مسئله چرا پاکش میکنی دختر

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نمیدونم خانما

مثلا مراقبت میکنم ک حالش خوب باشه بخدا همینو میخام فقط

ولی اخرش ی کاری میکنم ک دوس نداره گند میزنم ب همه چی

بعد قول میدم خلاصه تموم میسه

ی ماه بعد باز تکرار میشه😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

دورتون بگردم بمونین برا هم خوشبخت بشین...اول زندگی منم همین بود درست با همین جمله هاتاااا زمان که بگ ...

دو ساله هر حال بدی و قهر بوده من بودم😭😭

چرا ی بار اون اشتباه نکرد

چرا همش منم چرا چرا چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم دوست دارم میگم راصی ب حال بدت نیستم ولی نمیدونم چرا گند میزنم

میگه بخدا حرفات با رفتارت زمین تا اسمون فرق میکنه😭😭

اخ خدایا چه مرگه من....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم خانمامثلا مراقبت میکنم ک حالش خوب باشه بخدا همینو میخام فقطولی اخرش ی کاری میکنم ک دوس نداره ...

چقدر عجیبی

این اداها چیه اخه؟! 

اگر لازمه روی خودت کار کنی برو تراپی، کناب های خوب بخون

دیگه این حرفا رو من نمیفهمم چه معنی میده

مشکلات و اختلاف نظر  هم در یه حدی توی همه روابط هست، این همه روضه خوندن و ناله کردن نداره

عزیزم هر دو چند سالتونخ؟

منو دیدی عزیزم تو تادیک عکس همونی میگفتم تاحالا حتی سبیل هم برداشتم و بورم و اینا🥲

۱۸..۳۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40