2777
2789
چقدر نامزدت درک میکنه وایی کنجکاو شدم عکستونو ببینم

برو تاپیک بینی عمل کنم صفحه ۲ یا ۳ عکسش هست😁😁😁

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر نامزدت درک میکنه وایی کنجکاو شدم عکستونو ببینم

خیلی...خیلی...

دوساله ی بار جوری رفتار نکرد من برنجم

اونوقت من ماهیی ی بار ی گند میزنم💔

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

میشه درخواست قبول کنی

قبول کردم گلم پیام بده هر سوالی داری بپرس من کم و بیش حالیمه راهنماییت کنم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
خیلی خوبه بخدا طلاس دوساله ی دقه ام باعث نشده من ناراحت بشمبرعکس من هرسری گند زدم..ماهی ی بار ی دعوا ...

چون تو سنت کمه ناپخته ای ولی ایشون نسبت بشما رفتار سنجیده تر و پخته تری دارن براهمین چنین حسی بهت دست میده.دست خودت نیس برا سنته بزرگتر بشی خوب میشی

افرین همین حرفارو همش تکرار کن یهو ب خودش میاد میگ چرا ب پای این دختر بمونم؟خودشو خیلی ازت سرتر میدونه

انق عزت نفس خودتو زیرسوال نبر این حرفات ن دلسوزیه ن محبت فق دارب خودتو خوار و خفیف میکنی

برو تاپیک بینی عمل کنم صفحه ۲ یا ۳ عکسش هست😁😁😁

ان ک مشخص نیست🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

افرین همین حرفارو همش تکرار کن یهو ب خودش میاد میگ چرا ب پای این دختر بمونم؟خودشو خیلی ازت سرتر میدو ...

اصلا اینجوری نیست

همیشه میگم

میگه این حرفو نزن من لیاقت تورو ندارم من حتما بلد نیستم باهات چحور رفتار کنم

تو هر حالتی خودشو مقصر میدونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وایی دیدمش مژه هاش و ریملش

مژه هام بلنده و بور...ریمل میزنم مشکی بشن دیده بشن🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مژه هام بلنده و بور...ریمل میزنم مشکی بشن دیده بشن🥲

مژه هات عالیه 

میگم دوست دارم میگم راصی ب حال بدت نیستم ولی نمیدونم چرا گند میزنممیگه بخدا حرفات با رفتارت زمین تا ...

به جا این همه حرف حرف 

سعی کن عمل کنی انقدر خودتو تحقیر نکن شوهرت پررو میشه الان بهت میگه از انتخابش راضیه وقتی برید سر خونه زندگی تون اون موقع میگه بدبختم کردی پشیمونم و ... حتی از اونی که هستی خراب ترت میکنه 

انقدر بهش رو نده مشاور برو چنتا کتاب بخون یادبگیری دعوا نکنی عاقل و سربلند باشی نه اینکه همش سرتو بندازی پایین و بگی من بدم نمیدونم شاید جز اون افرادی که از کوبیدن خودت لذت میبری 

وایی دیدمش مژه هاش و ریملش

اره مژه هاش خیلی قشنگه