2777
2789
چقدر عجیبیاین اداها چیه اخه؟! اگر لازمه روی خودت کار کنی برو تراپی، کناب های خوب بخوندیگه این حرفا ر ...

دو ساله ی ماه خوبیم باز ی گندی میزنم😭😭

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

اسی ببخشید میشه بگی مارک ریملت چیه؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو ساله هر حال بدی و قهر بوده من بودم😭😭چرا ی بار اون اشتباه نکردچرا همش منم چرا چرا چرا

تو منی یا من تو،،،منم همش از خودم همینو میپرسیدم گه گاهی هم بعد۴سال از خودم میپرسم میدونی سعی کن به حساسیتاش هر چی بدش میاد رعایت کنی من سعیمو کردم با اینکه اشتباهامو دوباره تکرار میکردم ناخواسته ولی سعی کردم هر چی گفته انجام بدم اونم متوجه این شد و بعد به خوبی و خوشی زندگی کردیم

آدم خوب این روزا پیدا نمیشه اگه میبینی خوبه سفت بچسبش و سعی کن همه چیو درس کنی

خیلی خوبه بخدا طلاس دوساله ی دقه ام باعث نشده من ناراحت بشم

برعکس من هرسری گند زدم..ماهی ی بار ی دعوا رو میکرذم😭😭بگردم تو دعوا هم مراقبم بود چیزی نمیگف دلم بشکنه فقط دوری میکرد یا میرف سرخاک باباش😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

منو دیدی عزیزم تو تادیک عکس همونی میگفتم تاحالا حتی سبیل هم برداشتم و بورم و اینا🥲۱۸..۳۰

اره گلم یادمه 

بعضی اوقات پیش میاد ولی سعی کن کنترل کنی 

مگه اون سری نگفتی شوهرت ۳۸ سالشه؟🤔🤔🤔

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اسی ببخشید میشه بگی مارک ریملت چیه؟

مکس عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو دیدی عزیزم تو تادیک عکس همونی میگفتم تاحالا حتی سبیل هم برداشتم و بورم و اینا🥲۱۸..۳۰

فاصله سنی تون زیاده بنظرم شاید نتونین همو درک کنین 

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›

تو منی یا من تو،،،منم همش از خودم همینو میپرسیدم گه گاهی هم بعد۴سال از خودم میپرسم میدونی سعی کن به ...

منم همش همین با خودم میگم

میگم این کار بدش میاد نکنم فلان نکنم

خیلی بهتررر شده

ولی باژ اخرش از ی جا درمیره

باورت میشه دیگه روم نمیسه بگم تکرار نمیشه😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره گلم یادمه بعضی اوقات پیش میاد ولی سعی کن کنترل کنی مگه اون سری نگفتی شوهرت ۳۸ سالشه؟🤔🤔🤔

میشه درخواست قبول کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکلت چیه افسرده ای 

کسیو از دست دادی 

تو فکر کس دیگه ای هستی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خیلی خوبه بخدا طلاس دوساله ی دقه ام باعث نشده من ناراحت بشمبرعکس من هرسری گند زدم..ماهی ی بار ی دعوا ...

برو تراپی

هم سنت کمه هم اختلاف سنی دارین شاید همین باعث میشه همدیگه رو درک نکنین. نیاز به چند جلسه تراپی داری

🤍.