2777
2789
عنوان

کسی بچه اشو برای لکنت برده گفتار درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بچم رو گفتار بردم یه سال بعدشم چندماه برای توجه و تمرکز بردمش .الان خوبه ولی چندتا حروف رو نمیتو ...

جلسات گفتار درمانیش چجور بود؟مثلا دکتر بهش میگفت چون لکنت داری قراره باهات تمرین کنیم؟یا ب روش نمیاورد

جلسات گفتار درمانیش چجور بود؟مثلا دکتر بهش میگفت چون لکنت داری قراره باهات تمرین کنیم؟یا ب روش نمیاو ...

یادم نمیاد ولی روشای خودشونو دارن .بچه باید بفهمه که مشکلش چیه بتونه همکاری کنه

جلسات گفتار درمانیش چجور بود؟مثلا دکتر بهش میگفت چون لکنت داری قراره باهات تمرین کنیم؟یا ب روش نمیاو ...

همه بهم میگفتن نبر اذیت میشه ولی من میبردم تازه یه بچه دوماهه خونه میزاشتم با بدبختی میرفتم بدو بدو میومدوم دومی رو شیر بدم.دومی رو هم یک ساله ونیمش بود بردم بیقرار بود گفت ۲سالش بشه بیارش .تو ۲سالگی بردمش ۶ماه بازی درمانی کردن .خدا رو شکر خوب شد

جامع امام رضا چیه عزیزم؟از عطاری بخرم؟بگم جامع امام رضا

ی دارو هست شبیه زرشک میمونه هر ی دونه جامع‌ رو با ی قاشق انار شیرن مخلوط کن بده بچه ات بخوره فقط هم عطاریا دارند ارع بگو جامع امام رضا میخام 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

منظورتون از صدتا عیب چیه؟میشه بگید؟

مثلا جلو دخترم میگه بچت شیش و هشت میزنه.یا حواس پرته.یا تو صورته بچه میگه میدونی براچی اینجایی؟برا اینکه تند حرف میزنی و لکنت داری😐خب بچه ۵ ساله استرسش بیشتر میشه.در حالیکه دخترم خیییلی هم باهوشه.اینو من نمیگم.معلم مهدش میگه تمام سوره هایی ک یاد میدیمو جزو نفرات اوله ک حفظ میکنه.نقاشیش عالیه.حتی معلمش خیلی تعجب کرد ک بردمش پیش گفتار درمانی.گفت خیلی همه چیش عالیه

مثلا جلو دخترم میگه بچت شیش و هشت میزنه.یا حواس پرته.یا تو صورته بچه میگه میدونی براچی اینجایی؟برا ا ...

خب معلم مهد که متخصص نیست .گفتار درمانم نگفته کم هوشه شاید لحنش خوب نبوده .منطورش اینکه لابد دقتش کمه