2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید هر چی مشکل با معلم بچه تون داشتین بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست

اینجور تاپیکا خوب نیست درسته شما قصد کسب تجربه داری اما یه سری رفتارا شاید از نظر یه مادر بد نباشه اما یکی دیگه که حساس تره اونو بد بدونه و از بدی معلم بگه اینجوری همه حساس میشن و منتظر کوچیکترین تغییر رفتار توی معلم بچه هاشون میگردن بدون اینکه رفتار خود فرزند دلبند و عزیزشون رو در نظر بگیرن 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عنوان دانش آموز سابق میگم میگم از بچه ها  امتحان بگیر هر جلسه هم بگیر شده در حد 3 سوال خودشون نمیفهمن ولی بعدا توی کنکور و نهایی میفهمن چه لطفی بهشون شده بخصوص اگه از دبستان اینجوری بیان بالا

اوخی

موفق باشی

یه‌جورایی حس کردم اون تاپیک تخیلی هستش

مگه میشه معلم یقه لباس دانش‌آموز رو بگیره!

بعد فحش بده؟

هر چقدرم اون معلم بی‌اعصاب باشه بازم این موارد غیرممکن هستن!

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

اینقدر تکلیف نگید ..والا ما مادرا بیشتر اذیت میشیم تا بچه ...

یه کلیپ دیدم اینستا . بچه داشت مشق مینوشت .از مامانش پرسید مامان چرا پنجشنبه و جمعه ما تعطیلیم ..مامانش گفت برا اینکه استراحت کنید و تفریح کنید و ..انرژی داشته باشید برا مدرسه ...

گفت خدائیش من الان دارم تفریح میکنم ؟ ریاضی اینقد بنویس ..فارسی اینقدر بنویس ..فلان سوالا رو جواب بده ..فلان کاردستی رو درست کن ..الان دقیقا من چطوری باید استراحت کنم ...کو تفریح من ؟

راست میگن بخدا 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

هی خانواده هارو تووخرج اضاف نندازید لطفا

پول شب یلدا 

پول شب چهارشنبه سوری 

پول جشن الف 

پول جشن ب

پول جشن 

آخر الفبا 

پول تمام الفبا

پوله نظافت

پول روز معلم 

کادوونیارید پول بیارید بریزید ب شماره کارت معلم برای روز معلم

خب شاید من بخوام ی شاخه گل ۱۰ تومنی بدم همون ده هزارو برنم ب کارتت؟  

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

معلمی مثل وکالت باید از درون بجوشه ، یعنی طرف ذاتا معلم باشه ، دیدی میشینی پای حرف کسی چقدر استفاده میبری و کیف میکنی ... اینم همینه معلم باید ذاتا فن بیان قوی داشته باشه یعنی جملات پشت هم با واژگان متنوع ردیف بشه ، صدای خوب داشته باشه ، تسلط بالا داشته باشه ، جذبه و مهربونی رو با هم داشته باشه

معلمی یادگرفتنی نیست مگر بخش معلومات روانشناختی کودک نوجوانش

به نظر من معلم باید مقتدر باشه و نظارت روی کل کلاس داشته باشه پسر من کلاس دومه سر زنگ هنر با اینکه معلم هنر سر کلاس بوده دوتا از همکلاسیاش اینقدر کتکش زده بودن که سر پسرم ورم کرده بود ،،،، دومین مسئله هم اینکه معلم باید دلسوز و مهربون و صبور باشه ،،،معلم پسر من خیلی صبور و زحمتکش دیروز یه حرف قشنگی زد گفت دلم میخواد پولی که از آموزش پرورش میگیرم میبرم خونه حلال باشه

کلاس اول امتحان داره ؟ یک هفته شده پسرم به خاطر آنفلانزا مدرسه نمیره نگران درساشم تمرین میکنم ولی ...

من پسرم آبله گرفت امتحان پایان سال کلاس دوم بود خانمش گفت کاربر برات میفرستم خودت ازش امتحان بگیر ولی نیاد کسی رو مبتلاکنه. خداروشکر اون روزهای جهنمی رفت. 

اوخیموفق باشییه‌جورایی حس کردم اون تاپیک تخیلی هستشمگه میشه معلم یقه لباس دانش‌آموز رو بگیره!بعد فحش ...

اره اونجورمعلم زیاده  همین مهرماه معلمی زده بودبچه ای که چونه اش بخیه خورده بزن گوگل 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لطفااااا دانش‌آموزان رو تحقیر نکنید!

مخصوصا تو کلاس که همه حضور دارن

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

لطفا بین بچه ها فرق نذارید حتی اگر از نظر درسی یکیشون ضعیفتر یا قوی تر بود 

معلم خواهر من بشدت بین بچه ها فرق میذاره با اینکه همشون جزو ممتاز های مدرسه هستن و کلاس درس خون ها هستن . هرچقدر هم اعتراض میکنیم گوش نمیده با اینکه روانشناس هست و این موصوع باعث شده کم کم بچه ها افت تحصیلی پیدا کنن 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

اره اونجورمعلم زیاده همین مهرماه معلمی زده بودبچه ای که چونه اش بخیه خورده بزن گوگل

واقعا؟😱😑

اخراج شد؟