2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید هر چی مشکل با معلم بچه تون داشتین بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست

هر جا رفتی مغرورانه نگو فرهنگی ام

به مادرای بچه ها به چشم زن بیسواد نگاه نکن و دید از بالا به پایین نداشته باش

بین بچه ها فرق نذار حتی بین ضعیف ها قوی ترها از نظر درسی یا هرچیزی

اگر دیدی دانش آموزی ضعیف هست به جای سرکوفت و خرد کردنش جلو بقیه،بکشش کنار و با مهربونی علت درس نخوندنش را بپرس،شاید واقعا میخونه و یاد نمیگیره یا مشکل یاددگیری داره و نیاز به پیگیری

حتی به بدون بهداشت ترین دانش آموز هم با چندش نگاه نکن،در خلوت مادرانه بهش تذکر بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

خواهر زادم خیلی معصومه  کلاس چهارمه مدرسه شم کنار خونشونه

مریضی ویروسی گرفته حالش خیلی بد بوده هرچی به معلمش میگه حالم بده نمیزاره بیاد خونه

ظهر با حال بی جون برگشته سریع رسوندن بیما ستان براش سرم وصل کردن نتونسته حرف بزنه

به خواهرم گفتم زنگ برن معلم خرش بشورش اخه مگه میشه زن عاطفه نداشته باسه اونم 30سالسه احمق عقده ای

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟😱😑اخراج شد؟

نمیدونم اماخیلی سروصداکردچون بچه ۶ساله بود  یادمه عکس وفیلمشودیدم منقلب شدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

معلم کلاس اول دخترم خیلی بد بود بهشون گفته بود اگه موهاتون بذارین بیرون خدا تو جهنم آتیشتون میزنه و ...

یه معلم تومهداینوبه بچه من گفته بودالان کلاس ۱۰هست اماهمیشه ازاون معلم ناراحته درصورتی معلم بعدهاازش معذرتخواهی کرداماتوذهنش مونده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه معلم تومهداینوبه بچه من گفته بودالان کلاس ۱۰هست اماهمیشه ازاون معلم ناراحته درصورتی معلم بعدهاازش ...

باز خوبه اون عذرخواهی کرده 

این به دخترا گفته بود بیرون ببینمتون موهاتون بیرونه نمیدونم ال میکنم بل میکنم

روانی بود کلا

اومده بود از شیطان برا بچه گفته بود دخترم انقد ترسیده بود تنهایی میترسید تو اتاقش بره