2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یه سوالی رو از خدا بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجوری امشاید باید بیرحم باشیمو فقط به فکر خودمون خودخواهاین دنیا به ادمای دلسوز جایگاهی نداده ...

دقیقا . یک سری مادرشوهر م با حرفاش رو اعصابم بود . منم مثل اون جاریم نیستم که جواب بده و همه رو قورت بده آرومم سعی میکنم حرمت بزرگتر نگه دارم .برای اینکه آروم شم رفتم زیر گاز برنج گذاشته بود و زیاد کردم خخخخخخ. آخرم ته دیگ ش اینقدر خوب شده بود که اگه با فرمون خودش می‌رفت جلو مثل قبل تع دیگش خوب نمیشد 😁😁

عزیزم صبوری کن هر چیزی در زمان خودش اون وقتی که خدا میخواد اتفاق میفته . زمان بندی خدا با صبر ما متفاوته قرار نیست همیشه به همه چی برسیم یا هیچ وقت به چیزی نرسیم . بعدم درست زندگی کردن باید یه سبک باشه نه یه اهرم برای اینکه خدا هم به حرف ما گوش بده .وظیفه انسان درست زندگی کردنه حالا یا خدا میده یا نمیده

حقیقته عزیزم

آره هر کسی آزاده عقایدشم محترمه 

ولی فحش دادن به عقاید بقیه یکم دور از شان شماست

یکی میتونه بودایی، آتئیست ، مسیحی ، مسلمون یا هر چی باشه و همش قشنگه

لطفا ریپلای نکنین❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خوب هنوز دیر نیست .سوره احزاب و شروع کن به نوشتن .ان شاللع خیر قسمتت بشه

یه بار همون جوری امتحانی احزابو نوشتم تعداد خواستگارام به طرز اغراق شده ای بیشتر شده بود😂😂😂

ولی فقط روی کمیت تاثیر داشت نه کیفیت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییییینباید به این میخندیدم

بخند چون خودمم یادم میاد خنده م میگیره .

من هیچ نمیتونم رو آدما تلافی کنم ولی همیشه دلم و شکوند دروغ گفت ولی نتونستم ثابت کنم .حرف میزنه از قول بقیه به شوهرم . و شوهرم و عصبی می‌کنه 

عزیزم صبوری کن هر چیزی در زمان خودش اون وقتی که خدا میخواد اتفاق میفته . زمان بندی خدا با صبر ما متف ...

حقه حرفتون

ولی باور کنین ۱۲ سال صبوری واسه یه خواسته خیلی معمولی و پیش پا افتاده سخته🥲

بخند چون خودمم یادم میاد خنده م میگیره .من هیچ نمیتونم رو آدما تلافی کنم ولی همیشه دلم و شکوند دروغ ...

منم همینجوری ام... 

از بس از خودم دفاع کردم و هیچکی گوش ندادم بهم

دیگه همش سکوت میکنم... 

ببینید زندگی اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست خوب و بد ها حلال و حروم ها

شما اگه به عنوان یک زن خیلی به خودت برسی و زیبا باشی و رفتار و انرژی زنانه ات بالا باشه بقیه جذبت میشن حالا از این به بعد شما باید بذاری با دیگران آشنا بشی بفهمی شخصیتش خانواده اش به چه شکله بحث یک عمر زندگیه بعدش سیاست های خودت رو باید به کار ببری و اینا همه از آگاهی و شایدم تجربه به دست میان و اون موقع میتونی مرد رو مجاب کنی باهات ازدواج کنه 

نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه ولی باید سبک زندگی ات رو تغییر بدی

همه ی کسایی که خوشبخت شدن از هر راهی بنده خدا هستن و خدا دوستشون داره تازه انرژی زنانه در وجود هر زنی نیست سخته ب دست آوردنش

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷