2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم عاشقش شدم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 68 پست
عزیزم من ادمای بادرک دوس دارم خب این نفری هم ک میگم فوق العتاده س تازه سنشونم زیاد نیس

هه درک 

چقدر مسخره 

درک چی خداوکیلی 

پیر خرفت تو ناناسو درک نمی کنه به خاطر خودت میگم اینا مار خوردن افعی شدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تا الان مجرد مونده?

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

نگاه هم سن توهم

درک میکنم 

ولی چیزی ک مشخصه، بعد ها پشیمون میشی

چون ادما از ی سنی میرم رو سرازیری

اونجاست اختلاف سن اذیتت میکنه. چون نمی تونین همو درک کنین، ظاهرتون فرق داره 

حرف هم نمی خونین

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

اشتباهه این عشقت

تفاوت سنی زیاد دارید و این بعد ازدواج باعث اختلاف میشه

چه بسا اونم به تو برای ازدواج نگاه نمیکنه خصوصا الان که مردا زن همسطح خودشون میخوان 

کاربری دست دو نفره

واقعا چندشم میشه که نسل حدید دنبال این پیر پاتالا میفتن😒ما ۱۸ سالمون بود به مردای سن بالا محل سگ نم ...

واا اتفاقا از پسرای ۱۸/۱۹ ساله بهتر هستند بعدا مهم ظاهر هست که اصلا بهش نمیاد ۴۰ سالش باشه خودم اصلا انگار ۲۵ سالشه آنقدر جوون هیچ کس باور نمی کنه خیلی به خودش میرسه 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

واقعا چندشم میشه که نسل حدید دنبال این پیر پاتالا میفتن😒ما ۱۸ سالمون بود به مردای سن بالا محل سگ نم ...

اخه دخترا خیلی ارزششونو استاندارد هاشون پایین اومده

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

واا اتفاقا از پسرای ۱۸/۱۹ ساله بهتر هستند بعدا مهم ظاهر هست که اصلا بهش نمیاد ۴۰ سالش باشه خودم اصلا ...

واقعا مجرده یا مطلقه?