2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یه سوالی رو از خدا بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 74 پست
خدا هم میدونه اسکلیم میکه ولشون کن با دوتا شکلات گول میخورن😂😂

وای😂😂😂😂

اگه الآن بگم سوشی دلم میخواد همسایه ممکنه سوشی نذری بیاره در این حد😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا مشکل اینجاس که اگه بخوای تصمیم بگیری که از این به بعد سلیطه میشی و رحم و مروت رو میذاری کنار تا ...

ولی جدی چرا اینجوری بار اومدیم؟!! 

چرا سلیطه نشدیم

البته من از اوا اوا سلیطه بودما

به مرور زمان تغییر کردم... 

کلا این قانون دنیاست ؛ هر کی ظرفیتش بالاست و بلده صبر کنه و راضی باشه بیشتر سختی میبینه ....کاریشم ن ...

دقیقا منم همش گفتم بزار مدارا کنم بزار محبت کنم خانواده‌اشوعر اگه خوبی ببینن خوبن . دختر نداشتن .کنارشون بودم تو مهمانی ها تو روضه هاش تو بیماری تو کادو گرفتن . جاری کوچیکم هیچ کاری نمی‌کرد بعد من دیدم و حرمتی داره بااینکه هیچی ام ندارع و من ازشون سرترم . همیشه صد نظرات من و به شوهرم میگن بدبخت شوهرمم میمونه و عصبی میشه و تو خونه بی حوصله بامن و پسرم 

واقعا چرا . البته میگم خوبه نیستیم . چون فقط دل میسوزونیم

منم همینجوری ام

شاید باید بیرحم باشیم

و فقط به فکر خودمون 

خودخواه

این دنیا به ادمای دلسوز جایگاهی نداده! 

و چقد سخته بخوای تغییر بدی خودتو

حتی من وقتایی هم که میخوام تظاهر به سلیطه گری کنم

بعدش حس عذاب وجدان منو میکشه

هعی☹️🫂

اینقدر دوستدارم بشینم باریکی حرف بزنم که بعدش نه بزنه تو سرم و همون موقع که هم دردی کنه . گاهی حواسم نیست با مامانم صحبت میکنم بعد میگم چرا به این طفلی گفتی همینجوری که غصه میخوره .