2777
2789

بچه ها من الان سه ساله که تو عقدم واقعا دیگه خسته شدم 

مسیر خونه پدرم تا خونه پدر شوهرم خیلی دوره اینجوری بگم ک خونه پدرم شهرستانه و خونه پدر شوهرم  داخل شهره 

یک و نیم ساعت طول می‌کشه 

من الان سه ساله که عقدم اوایل آخر هفته ها باید هی این مسیر و میرفتم و میومدم 

واقعا اذیت بودم 

تا شد و الان شرایط فرق کرده و به هفته میمونم خونشون درماه و سه هفته خونه پدرمم  

واقعا دیگه این شرایط خیلی برام آزار دهنده شده دلم میخواد خونه خودمون بریم من جاهازمو با وام ازدواجم تقریبا آماده کرده ولی همسرم هیچ کاری تو این سه سال نکرده تا الان چند باری دعوامون شده چند باری نزدیک بوده خونواده هامون از هم دلخوری بشن ولی بازم نذاشتیم به دلخوری بکشه 

چند جا قرعه کشی نوشته بود و به اسمش ک درمیومد اصلا من پولو نمی‌دیدم 

هیچیش با من هماهنگ نیست 

فقط بهم میگه صبر کن تا خونه مونو بسازیم من نمیخام کرایه خونه بدم حقیقتا منم نمیخام ولی این شرایط رو هم نمیخام 

3 تا برادر شوهر دارم از من بزرگترن  خونه پدر شوهرمم همیشه مهمون میاد همیشه خونشون شلوغه .....واقعا شرایط وحشتناکیه آدم خیلی معذب میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا جدی داره خونه میسازه با نه

یه خونه نیم ساز هست ولی واقعا هیچیشو تو این سه سال نساختند....به بار ک خیلی دعوامون شدت گرفت چند ماشین سنگ خرید و دوباره برگشت سر خونه اول 

سه سال خیلی زیاده،کلا دیگه نرو اونجا بزار یه تکونی به خودش بدع

اره منم همینو تصمیمو دارم 

بعضی وقتا ک‌میبینه خیلی عصبانی میشم بهم میگه یه رفیقی داشتم 15 سال تو عقد بود فلانی 6 سال تو عقد 

نمیدونم انگار هرچی بیشتر تو عقد باشن باعث افتخاره براشون

اره منم همینو تصمیمو دارم بعضی وقتا ک‌میبینه خیلی عصبانی میشم بهم میگه یه رفیقی داشتم 15 سال تو عقد ...

فکر کنم کوتاه اومدی،ببخشید که اینو میگم ولی نه خودت برث اونجا دیگه نه شرایط رو آماده کن که همسرت بیاد بمونه بگذار اذیت بشه تا به خودش بیاد وگرنه همه ی جوونیت رو باید دردوران عقد سپری کنی

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
تحت هیچ شرایطی نمون خونشون.بزا بش فشار بیاد.

اره واقعا دیگه نمیام 

بهم میگه نمیخاد کرایه خونه بده باید صبر کنیم خونه ساخته بشه ...خونه هم واقعا ساخته نمیشه با این شرایط اقتصادی

مامانش بهم پیشنهاد میده اگه خیلی اذیتم با خودشون تو خونه پدر شوهرم بشینم که واقعا اینو من به هیچ عنوان نمیخام 

حاضرم چندین سال طول بکشه ولی این یه مورد و بمیرمم نمیخام

آه چقدر بی فکرن یاد دوران عقد خودم افتادم منم 3 سال بودم و جهازم حاضر بود و همش میگفت طبقه ی پایین و میخان برای ما بسازن ک در نهایت ساختن طبقه ی پایین و ولی ب ما ندادن ....خیلی مواظب باش مث من نشی

من حودم یکسال عقد کرده بودم والا بیست سال گذشت ،شوهر منم خیلی بیخیال بود بهش فشار آوردم گفتم مهم نیست اجاره نشین باشیم توی زندگی باهم میسازیم،وگرنه فکر کنم سه چهارسالی طول می کشید بعضی مردها میترسن از مسئولیت باید هلشون داد

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]