2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگید چکار کنم دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 35 پست
اون دقیقا تایمی ک پدرم سرکار می‌ره رو‌ میدونه و ساعتی میاد ک بابام خونه نباشه و حواسش هست ک کی بره ک ...

خب عزیزم چرا بیخیالش نمیشی؟؟الان اینجوریه وای باحال روزی که ی بچه بیاری ببین چی میشه

ب هیچ عنوان قبول نکن شرایط تو انگار مال منم .حداقل تو راه منو نرو تویه خونه موندن خیلی سخته .رفت و آ ...

نه من هیچوقت قبول نمیکنم باهاشون زیر یه سقف باشم اینا همیشه مهمون دارن همیشه

من واقعا اعصاب مهمون داری اونم همیشه رو ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم چرا بیخیالش نمیشی؟؟الان اینجوریه وای باحال روزی که ی بچه بیاری ببین چی میشه

عزیزم اگه منظورت طلاقه که نه من این یه مورد و انجام نمیدم 

من نمیگم که کلا آدم بدیه دارم میگم تو این مورد خیلی شورشو درآورده و میخام قطع رابطه کنم بنظرتون کارم درسته یان ؟

عزیزم اگه منظورت طلاقه که نه من این یه مورد و انجام نمیدم من نمیگم که کلا آدم بدیه دارم میگم تو این ...

چرا انجام نمیدی؟خب این ی موردی ک میگی یکی از مهمترین دلایلی یعنی کلا بحث همه ی زندگیتو.ولی خود دانی من جای خواهری بهت گفتم .آره درسته بمدت قطع رابطه کن  بزار بخودش بیاد اونجور که تو  میگی الان با خودش میگه توی اختیارشی همیشه شباهم میمونی خونشون چه دلیلی واس ازدواج و خونه خریدن داره؟